• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.07.2022

20:24

"ZORAN JE NIJE UBIO, ALI ZNA KO JE KRIV" - Vesna Radomirović otkrla šokantne informacije o ubistvu pevačice: Još neko iz njihovog okruženja će umreti!  (VIDEO)

printscreen

Vesti

"ZORAN JE NIJE UBIO, ALI ZNA KO JE KRIV" - Vesna Radomirović otkrla šokantne informacije o ubistvu pevačice: Još neko iz njihovog okruženja će umreti! (VIDEO)

Podeli vest

Epilog suđenju za ubistvo Jelene Marjanović desio se nakon šest godina, kada je njen suprug, Zoran, koji je od prvog dana bio glavni osumnjičeni osuđen na 40 godina zatvora za ovaj zločin

Pred Višim sudom u Beogradu, koji je u petak Zorana Marjanovića osudio na maksimalnih 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. saslušani su brojni svedoci sa različitim iskazima, a kakav će epilog ova priča dobiti na kraju otkriva nam Vesna Radimirović.

Popularna proročica Vesna Versaće govorila je za naš portal i tom prilikom otkrila je da su dokazi protiv Zorana Marjanovića na labavim nogama, kao i da će ovo pasti na apelaciji. 

Vesna ističe da karte govore da je ubica u kući Marjanovića, te da je u pitanju osoba muškog pola. 

- Zoran zna celu istinu, Jelena nije imala drugog muškarca pored njega. Bila mu je verna i on je to jako dobro znao. Presuda mora biti oborena, a sigurna sam da će se menjati bar još dva puta najmanje - govori Vesna i dodaje:

- Motiv ubistva bi mogla biti strast i ljubav koja se pretvorila u mržnju. Karta na kojoj je naslikan sanduk znači da će u njihovom okruženju još neko preminuti, jer je u pitanju prokletstvo - komentariše proročica. 

Zoran Marijanović je prva osoba optužena za ubistvo Jelene Marijanović, međutim nakon što je sud doneo odluku oslobođen je svih optužbi. Ipak nakon punih šest godina Viši sud u Beogradu je doneo odlugu da Zorana proglasi krivim i osudi ga na 40 godina zatvora. 

- Rasplet ovog slučaja trajaće godinama, ali neke određene stvari će se desiti u periodu od septembra do decembra ove godine, ali opet napominjem ništa ključno za rešavanje ove tragedije. Neka ženska osoba će prineti neke dokaze na sudu, ne znam tačno šta ali će biti bitno za dalji rasplet cele situacije. Sve je namalerisala ženska osoba u kući, a u njegovoj kući je poznato da imaju samo dve ženske osobe. Ili je kuma ili je ona njegova devojka. Neću nikog da optužim, oni sami znaju ko je baksuz i ko donosi nevolje porodici Marjanović - završava Vesna Radomirović  za Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Karta na kojoj je nacrtan sanduk ne znaci smrt.Znaci da ce doci do nekog kraja,nesto ce se zavrsiti a od karate koje su u kontaktu sa sandukom mozemo saznati sta se zavrsava. Ako je blizu osobe kojoj gledas moze imati losije znacenje ali opet zavisi od karata koje je okruzuju.

Fikus

pre 1 godinu

Meni nisu potrebne karte da bi to zaključio - ja od prvog dana tvrdim da Zoran nije direktno ubio Jelenu ali je do guše saučesnik i zna ko je to uradio. Istina će se saznati samo ako Zoran odluči da sve prizna a to bi se moglo desiti ako presuda o 40 godina zatvora (defakto doživotni zatvor) bude konačna i pravosnažna. Motiv ubistva je takođe gotovo očigledan, imajući izjave onih koji su bliski porodici - Jeleni je bilo dosta posesivnog Zorana i spremala se da traži razvod a to je platila glavom. Prosto i očigledno ...

ratko

pre 1 godinu

isti klinac nisam ubio drzao sam je to se tako kaze ili nisam krao drzao sam merdevine ,zato zorane 40 godina pa ti cuti i robijaj za tog magarca ,a i ti si magarac

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija