• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2022

10:08

KOLUMBIJKA PROGOVORILA O JEZIVOM DOGAĐAJU! Preživela eksploziju bombe, ostala bez dečka PORUKOM OBJASNILA KAKO SE OSEĆA

Informer/Aleksandar Jovanović/drustvene mreže

Vesti

KOLUMBIJKA PROGOVORILA O JEZIVOM DOGAĐAJU! Preživela eksploziju bombe, ostala bez dečka PORUKOM OBJASNILA KAKO SE OSEĆA

Podeli vest

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48), koja je preživela eksploziju bombe kojom je pre dve godine na Novom Beogradu ubijen Strahinje Stojanovića (30) sa kojim je bila u vezi ostavila je poruku i možda stavila tačku na sve što je preživela

Strahinja Stojanović preminuo je u bolnici ubrzo nakon eksplozije bombe koja je bila postavljena ispod njegovog džipu "BMW X5" u kojem je bio sa lepom Sonjom. 

Kako su mediji ranije izveštavali ona je teško podnela Strahinjinu smrt. Često je postavljala na Instagramu njihove fotografije i tužne poruke. Čini se da je ovom poslednjom stavila tačku na vezu i pomirila se sa svim što je preživela.

Foto: printscreen instagram

  

" Sve što je već bilo bilo je. Više ne želim ništa drugo i više ne biram između crnog i belog. Svetlost i tama, sunce i mesec, dan i noć, dobro i loše sve je deo jedinstva " napisla je Sonja Gomez na Instagramu uz fotografiju na kojoj je za volanom automobila. 

Jeziva eksplozija bombe ispod džipa u kojem je Sonja sedela na mestu suvozača dogodila se 13. septembra 2020 godine u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu. Kolumbijka je ostala srećom nepovređena.

Sumnja se da je bomba ispod Strahinjinog džipa ekpslodirala kada je aktivirao mobilnim telefonom Milivoje Lovrenović iz Velike Gradiške, za kojim je raspisana Interpolova poternica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija