• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24 sedam

04.08.2022

15:39

UKINUTA PRESUDA DARKU ŠARIĆU! Apelacioni sud vratio predmet na ponovno suđenje!

Tanjug

Vesti

UKINUTA PRESUDA DARKU ŠARIĆU! Apelacioni sud vratio predmet na ponovno suđenje!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za pranje novca i naložio novo suđenje!

Šarić je, podsetimo, bio osuđen na kaznu od devet godina zatvora, Nebojša Jestrović na pet godina, a ostali optuženi na kazne od dve do sedam godina zatvora. Ovaj sud, potvrdio je oslobađajuće presude koje su donete u odnosu na Dubravku Šrtbac i Nemanju Krstića i njima se neće ponovo suditi.

- Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu, nakon održane sednice veća, donelo je presudu kojom je potvrdilo prvostepenu presudu u oslobađajućem delu, dok je prvostepena presuda ukinuta u osuđujućem delu u odnosu na sve okrivljene, kao i u delu kojim je odbijena optužba prema okrivljneom Dušanu Kovačeviću i Nebojši Spasiću i u tom delu predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje - navodi se u odluci Apelacionog suda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija