• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

08.08.2022

13:54

STARICA NASTRADALA U POŽARU! Jeziva scena na Novom Beogradu! NESREĆNU ŽENU, BEZ SVESTI IZNELI VATROGASCI

Printscreen 192.rs Instagram

Vesti

STARICA NASTRADALA U POŽARU! Jeziva scena na Novom Beogradu! NESREĆNU ŽENU, BEZ SVESTI IZNELI VATROGASCI

Podeli vest

Žena S.G. (88) nastradala je danas u stravičnom požaru koji je izbio u stanu u potkrovlju zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu

Kako je Informer već izveštavao požar je izbio oko 12 sati na osmom spratu zgrade u Gandijevoj ulici.

- Požar je izbio u jednoj od soba u stanu na potkrovlju. Stranari zgrade su obavestili vatrogasce koji su ubrzo stigli na lice mesta. Iz zapaljenog stana su izneli stariju ženu koja je bila bez svesti - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen

Tekst potpisa

On je dodao da je ubrzo stigla i Hitna pomoć kojoj su vatrogasci predali nesrećnu ženu.

- Nažalost lekar je samo mogao da konstatuje smrt. Nesrećna žena se verovatno ugušila dimom. Kakav je požar bio svedoči plamen koji je izbijao s prozora stana u kom je nastradala žena živela - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima uzrok požara još uvek nije poznat ali će biti utvrđen uviđajem koji će biti obavljen pošto vatrogasci završe svoj posao.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu
Politika

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu

Novinar i publicista Migjen Keljmendi izjavio je da Srbija vraća ulogu lidera u regionu i da je postala američki i evropski prioritet na Zapadnom Balkanu, dodajući da je stav aktuelne kosovske vlade pogrešan, prenosi Ekonomija onlajn.

27.09.2024

16:51

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija