• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

09.08.2022

10:52

POTRAGA ZA MASKIRANIM RAZBOJNICIMA! Jedan čuvao stražu drugi s bajonetom u rukama tražio novac od radnice

printscreen/Ilustracija

Vesti

POTRAGA ZA MASKIRANIM RAZBOJNICIMA! Jedan čuvao stražu drugi s bajonetom u rukama tražio novac od radnice

Podeli vest

Zemunska policija intezivno traga za dvojicom razbojnika koji su maskirani i uz pretnju bajonetom sinoć oko 20 sati opljačkali prodavnicu mešovite robe

Razbojništvo se, kako je Informer ranije izveštavao, dogodilo u Ulici Akrobate Aleksić, kada su dvojica pljačkaša uz pretnju bajonetom tražili ukrali od radnice novac. 

- Pošto su razbojnici pobegli ona je zvala policiju i objasnila šta se desilo. Rekla je da je jedan od razbojnika naoružan bajonetom ušao u prodavnicu, dok je drugi bio ispred i čuvao stražu. Objasnila je da su imali maske preko glave te da ih nije mogla prepoznati. Iz kase je, navodno odneto više hiljada dinara, odnosno dnevni deo pazara - objasnio je ranije sagovornik Informera upoznat sa slučajem i dodao da su razbojnici verovatno čekali kraj druge smene kako bi bili sigurni da u kasi ima više novca.

Foto: informer

Policija proverava sumnjive osobe/ ilustracija

 On je naveo da je prestravljena radnica dala novac.

- Pazara je kako je navela predala u ruke maskiranom pljačkašu. Potom je on izašao i zajedno sa saučesnikom pobegli u nepoznatom pravcu. Policija je nakon razgovora sa radnicom otpočela istragu. Proveravaju se snimci nadzornih kamera, a policijske patrole od tog trenutka nisu prestajale da traže muškarce po opisanoj garderobi - kaže izvor Informera iz istrage.  

Prema njegovim rečima policija će najpre proveriti osobe koje su im poznate od ranije po sličnim krivičnim delima.

- Sve policisjke patrole istog trenutka su dobile opis razbojnika, u međuvremenu biće pregledani snimci bezbednosnih kamera kako bi se utvrdilo kuda su pobegli i prema tome usmeriti potragu. Sumnja se i da je opljačkana radnja tipovana odnosno da su razbojnici neko vreme planirali kako da izvedu razbojništvo - rekao je naš sagovornik upoznat sa istragom.  

Inače, razbojništva uz pretnju hladnim oružjem nisu tako retka. Pre manje od mesec dana dogodilo se razbojništvo kada je maskirani muškarac uz pretnju mačetom opljačkao kladionicu u Pančevu. Brzom rekavcjom policije on je uhapšen dan kasnije. 

Naime, tada je uhapšen V.S. (20) zbog sumnje da je iz kladionice ukrao oko 100.000 dinara!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija