• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

09.08.2022

14:50

POLOMIO STARICI DVA REBRA I ZUBE POKUŠAVAJUĆI DA JE SILUJE, pa onda komšiju odveo do njene kuće! SUSEDI OTKRIVAJU DETALJE JEZIVOG ZLOČINA

Vesti

POLOMIO STARICI DVA REBRA I ZUBE POKUŠAVAJUĆI DA JE SILUJE, pa onda komšiju odveo do njene kuće! SUSEDI OTKRIVAJU DETALJE JEZIVOG ZLOČINA

Podeli vest

Goran P. (39) iz okoline Malog Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao i pokušao da siluje komšinicu M.S. (82). Nesrećnoj ženi pesnicama polomio je dva rebra i dva zuba i ostavio je da leži krvave glave na podu

Kako nezvanično saznajemo od meštana sela u kom se jeziv zločin dogodio napastvovanje se dogodilu u nedelju oko 23 sata. Pretučenu ženu na podu u njenoj kući našao je komšija koji je primetio da joj gori svetlo.

- Na neki način Goran je sam otkrio zločin. On je te večeri kucao na vrata komšiji i rekao da mu neko krade ovce u štali koja se nalazi nedaleko od kuće M.S. Zajedno su kolima otišli tamo i tada je komšija koji je našao M.S. primetio da joj je upaljeno svetlo što je neuobičajeno, jer starica rano legne da spava - započinje priču za Informer jedan od komšija sa kojim smo stupili u kontakt. 

Kako je naveo, on je otišao da proveri o čemu se radi a Gorana je ostavio kod štale. 

- Kada je ušao u kuću zgrozio se. Na podu je zatekao pretučenu M.S. Glava joj je bila krvava i jedva je od bolova mogla da priča. Rekla mu je samo da je Goran pokušao da je siluje. Zaprepašćen čovek izleteo je iz kuće i počeo da viče na Gorana, ali on mu je naveo da je nije dirao, već da se tukao sa kradljivcima ovaca - objašnjava naš sagovornik skoro u dahu. 

Foto: Printscreen You Tube/NSuživo TV

Hitna prevezla baku do bolnice

Prema njegovim rečima komšija koji je zatekao M.S. u jezivom stanju odmah je zvao policiju i Hitnu pomoć, a Goran je iskoristio priliku da pobegne. 

- Policija je ubrzo stigla, ali je zato Hitnoj pomoći trebalo više od pola sata. Jedva su odlučili da dođu. Došli su vozač i medicinska sestra. Nisu imali nosila i jadnoj ženi su rekli da sama dođe do saniteta. Komšija joj je pomogao i ona je na svojim nogama došla do saniteta. Kukala je sve vreme od bolova onako natečene glave - prepričava strašnu scenu meštanin koji nije želeo da mu objavljujemo ime jer kako kaže dobar je i sa Goranovom porodicom. 

Prema njegovim rečima Gorana je policija ubrzo pronašla na putu do kuće dok su ženi nešto kasnije u bolnici konstatovane teške telesne povrede. 

- Kažu da su joj dva rebra polomljena, dva zuba izbijena, ima posekotinu iza uha. Ona je rekla da je pokušao da je siluje. Međutim, skoro svi sumnjao da je Goran silovao, ali da je možda sramota da to kaže ili možda jadna i ne zna ukoliko je ostala bez svesti. Ona je navodno rekla da je uspela metlom da se odbrani. Mada ona je toliko sitnija  od njega ...Lekari će utvrditi da li je silovana ili ne - kaže prestravljen komšija. 

Foto: TAnjug

Policija uhapsila nasilnika

Kako je objasnio Goran je već osuđivan za druga krivična dela i na uslovnoj je slobodi.

- Bio je i ranije hapšen, ali ovako nešto je prvi put uradio. On je dobar dok je trezan, a kad popije prvi gluposti, sitne krađe i tome slično. Najgore je to što je skoro odrastao u kući M.S. Ona se nije udavala, radila je kao vrsna šnajderka, volela je svu decu u selu, svima je pomogala koliko je mogla. Strašno je šta je doživela - kaže naš sagovornik. 

Kao što smo već izveštavali Goran P. je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju uveče u pokušao da siluje komšinicu u mestu u oklini Malog Zvornika, i tom prilikom zadao joj više udaraca.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden kod tužioca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

NULA od pravosuđa - bitanga je već krivično osuđena i na uslovnoj slobodi. Trebalo je da uradi ovako monstruoznu stvar da bi sud bar sada konačno shvatio da je toj bitangi mesto iza rešetaka na bar 20 godina. Jadna bakica ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija