• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/zozi_infomedia

10.08.2022

14:17

NEVEROVATAN POKUŠAJ KRAĐE VOZILA! Iskoristio nepažnju vozača na benzinskoj pumpi! UMALO I ŽENU DA UKRADE (VIDEO)

printscreen/zozi infomedia

Vesti

NEVEROVATAN POKUŠAJ KRAĐE VOZILA! Iskoristio nepažnju vozača na benzinskoj pumpi! UMALO I ŽENU DA UKRADE (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je žitelje mesta Šepak kod Loznice uznemirilo curenje gasa na pumpi na kojoj je ranije bilo ekpslozija. Međutim, ono što se zaista desilo niko nije mogao ni da nasluti

Naime, mestu Šepak koje se nalazi u Republici Srpskoj odmah preko Drine kod Loznice došlo je do curenja gasa na pumpi.

Na snimku u koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se mlaz gasa ali se čulo i šištanje. To je uznemirilo meštane koji žive nedaleko odatle, a tome u prilog ide i činjenica da je ista pumpa imala eksploziju pre tri godine. Tada je, kako navode nastradala jedna osoba. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Nekoliko sati kasnije na istom profilu instargrama "@zozi_infomedia" objavljen je novi snimak koji objašnjava razlog curenja gasa.

Na tom snimku se vidi automobil koji je parkiran ispred mašine za točenje benzina. Vozačeva vrata su otvorena dok je vozač u blizini vozila.

U trenutku se pojavljuje muškarac koji u nekoliko sekundi koristi priliku i seda u vozilo. Iz automobila sa suvozačeve strane izašla je preplašena žena.

Vlasnik automobila brzo je odreagovao i nije dozvolilo lopovu da zatvori vrata. Čini se da mu je i zadao više udarac pesnicom u glavu.

Druga kamera zabeležila je kako lopov nakon nekoliko metara gubi kontrolu i udara u plinski agregat. Taj udarac je kako se sumnja izazvao curenje i šištanje gasa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija