• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

11.08.2022

14:10

DVA SUDARA NA ISTOM MESTU ! S jedne strane auto puta  kamioni, a sa druge automobili!

Printscreen 192.rs Instagram

Vesti

DVA SUDARA NA ISTOM MESTU ! S jedne strane auto puta kamioni, a sa druge automobili!

Podeli vest

Dva sudara dogodila su se na istom mestu sa jedne i druge strane auto puta u Zemunu kod "Šel" pumpe

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala teretna vozila, dogodila se danas oko 11.10 sati na auto-putu ka Novom Sadu, u Zemunu kod "Šel" pumpe. Nakon toga u trakama za suprotni smer sudarila su se i dva putnička vozila. 

Kako saznaje "Telegraf", u  kamion "Iveko", koji je prevozio pesak, naleteo je na parkiran kamion u zaustavnoj traci.  Vozač kamiona "Iveko" (64) prevezene je u KBC Zemun.

Foto: Printscreen 192.rs Instagram

Jedan kamion sleteo s puta

Po kolovozu je rasut pesak, a saobraćaj se odvija samo brzom trakom. Na licu mesta bile su ekipe Hitne pomoći i vatrogasci. Stvorile su se velike gužve na auto-putu kod Batajnice, naročito u smeru ka Novom Sadu. Gotovo istovremeno s druge strane puta dogodila se još jedna nesreća, pa je gužva i u smeru ka Beogradu.

U toj nezgodi povređene su dve ženske osobe: jedna stara 49 godina, a druga 28.

Foto: Printscreen 192.rs Instagram

Klasično naletanje

U pitanju je  sustizanje dva automobila.

Muškarac (72) naleteo je na vozilo kojim je upravljala mlađa ženska osoba, dok je starija bila njena saputnica, inače majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija