• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

13.08.2022

13:18

Majka ranjenog mladića u suzama: MILAN JE OTIŠAO U PROVOD, A UMALO IZGUBIO GLAVU!

Informer/D.K.

Vesti

Majka ranjenog mladića u suzama: MILAN JE OTIŠAO U PROVOD, A UMALO IZGUBIO GLAVU!

Podeli vest

Ljiljana Cvetković iz doljevačkog sela Pukovac, majka tridesetšestogodišnjeg Milana koji je teško povređen u obračunu u kafiću u Nišu, zatečena je vešću da joj je sin umalo stradao a da je njegov drug Stefan, poginuo

- Nisam imala pojma šta se desilo sve do jutros, njihovi drugovi su mi zakucali na vrata i tražili Milanovu ličnu kartu, veš i sredstva za higijenu. Kazali su mi da je ranjen, govorili su mi da se ne plašim, da će sve biti u redu ali me nisu utešili. Strašno sam zabrinuta za sina a mnogo mi je žao i Stefana, bio je mnogo dobar momak – priča Ljiljana neprestano plačući.

Kaže da je Milan sinoć otišao u Niš da bi se našao sa društvom kako bi zajedno izašli.

- Sin mi je razveden, juče je prvo otišao po sinčića, pa su njih dvojica i moj unuk koji je ovde u gostima, inače živi u Francuskoj, bili u bioskopu. Kad su se vratili, Milan je odlučio da izađe, doterao se, popričao sa sinčićem i otišao u grad. Ništa više nisam znala do jutros u pet sati kad ovi momci naiđoše, toliko sam se uznemirila da sam mu jedva pronašla dokumenta.  Čula sam da je operisan, strašno se plašim da ne dođe do nekih komplikacija, zdravstveni sam radnik, znam da je povreda ozbiljna – kazala je Ljiljana.

Foto: Informer/D.K.

Ubijeni mladić

Stefana je poznavala dobro jer joj se više puta našao s obzirom na to da se lečila u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

- Slabo poznajem Niš, radila sam u Leskovcu kao zdravstveni radnik pa u niškoj bolnici nikoga ne znam. Čekam operaciju oba kolena, morala sam da obavim preglede radi pripreme za intervenciju. Stefan bi mi se uvek našao, vodio bi me od jednog do drugog lekara, kazao mi je da ću biti prva na listi čekanja, stvarno je bio i više nego ljubazan. Dolazio je kod nas kući više puta, ima neki voćnjak sa višnjama pa mu je bio potreban alat. Uzimao ga je od mog sina jer se i on bavi poljoprivredom, nasadio je orahe. Divan dečko, šta da kažem drugo, strašno je što je stradao, jadni njegovi roditelji – rekla je majka ranjenog Pukovčanina.

Do obračuna u kojem je ubijen Stefan S. (26) a Milan ranjen došlo je u jednom niškom kafiću u ulici 7. jula u centru Niša. Prema nezvaničnim informacijama, Nišlija F. P. (30), koji je uhapšen ubrzo nakon incidenta, nožem je zadao fatalne ubodne radne Stefanu, teško povredio Milana a ranio još jednog mladića koji je pušten na kućno lečenje. Kako saznajemo, napadač i žrtve pre kobnog susreta se nisu poznavali, a povod obračuna bio je banalan.

F. P. je u prolazu zakačio sto za kojem su sedeli Stefan i njegovi prijatelji, prosuo im piće zbog čega je došlo do čarke i fizičkog obračuna u kojem je F. P. izvukao deblji kraj. Ubrzo se vratio sa nožem i izbo trojicu momaka. Stefan je u nišku bolnicu stigao bez vitalnih znakova života, zbog ubodne rane u levoj strain grudnog koša. Milan je zadobio povredu jetre zbog čega je operisan i nakon intervencije je u stabilnom stanju.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, Nišlija F.P. (30) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo jer je noćas nožem zadao ubodne rane torjici lica od kojih je jedno lice preminulo, drugo zadobilo tšeke telsne povrede opasne po život a jedno je pušteno na kućno lečenje.

- Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu – navela je policija.

Ekipa Informera na licu mesta zatekla je policiju ispred lokala u kom je došlo do obračuna, a prema našim saznanjima pripadnici policije tražili su nož kojim je počinjen zločin. 

Pokojni Stefan radio je u službi obezbeđenja niškog Univerzitetskog kliničkog centra. Njegove kolege kažu da je bio izuzetno dobar mladić koji je u ovoj zdravstvenoj ustanovi radio poslednjih pet, šest godina.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija