• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2022

18:18

DECO MOJA, VAŠE ODRASTANJE ĆE ZAUVEK OSTATI U MOM SEĆANJU! Tuga na groblju u Bajicama kod Cetinja

Insider/pixabay

Vesti

DECO MOJA, VAŠE ODRASTANJE ĆE ZAUVEK OSTATI U MOM SEĆANJU! Tuga na groblju u Bajicama kod Cetinja

Podeli vest

Prve žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića sahranjene su danas na groblju u Bajicama kod Cetnja gde počiva majka sa dvoje maloletne dece

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak.

Medicinska sestra Nataša Martinović (35)i njena dva maloletna sina Mašan(11) i Marko(8) sahranjeni su danas na groblju u Bajicama kod Cetinja. 

Osim porodica Martinović i Pejović, kako je devojačko prezime nesrećne Nataše, od njih su se oprostili gradonačelnik Nikola Đurašković i brojni građani Cetinja.

Foto: Risto Bozović / AP

 

Miloš Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je Vuk Borilović ubio na Cetinju.

"Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se celoga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio nesrećni čovek.

Od mališana su se potresnim rečima oprostili i baba i deda: 

- Deco moja, vaše odrastanje će zauvek ostati u mom sećanju. Uvek sa vama. Neka mi vas anđeli čuvaju - piše u čitulji koju su dali baba i deda nastradalih mališana.

Na Cetinju je takođe jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak.

Foto: printscreen

 

Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

Nakon sahrane majke sa decom danas su sahranjene: Aleksandra i Mila Radunović od kojih se oprostila rodbin ai prijatelji. Istog dana porodica rodbin ai prijatelji oprostili su se i od: Dimitrija, Danice i Rajka Drecun koji su sahranjeni u selu Ljubotinj. Na Novom groblju u Cetinju oprostili su se rodbin ai prijatelji od Gorana Đurišića čije telo je kasnije preneto u Gradac gde će na njihovom groblju biti sahranjen. Na Novom groblju u Cetinju u 16 sati sahranjen Milan Draganov Mitrović.

 

Kako smo ranije izveštavali jeziv masakr počinio je u petak Vuk Borilović koji je ubio 11 osoba i ranio šest. Jeziva pucnjava trajala je, prema navodima lokalnih medija oko 45 minuta. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mesto pucnjave, ali i prolaznike.

Obdukcija je pokazala da je imao barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17