• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/standard.co.me

14.08.2022

20:27

NEVERICA I OČAJANJE! Meštani Medovine: "ČULA SAM GALAMU I VRISAK, MISLIM DA JE TADA NAPAO SESTRE RADUNOVIĆ“

printscreen/drustvene mreže/ilustracija

Vesti

NEVERICA I OČAJANJE! Meštani Medovine: "ČULA SAM GALAMU I VRISAK, MISLIM DA JE TADA NAPAO SESTRE RADUNOVIĆ“

Podeli vest

Meštani Medovine u Cetinju ni danas ne mogu da shvate šta se tačno i zbog čega desilo. Svako ponaosob priseća se jezivih trenutaka, a oni koji nisu bili kući sa strepnjom zaključuju da je dobro inače bi i oni bili žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića

Jedan komšija Borilovića kaže da je imao sreće što nije bio kući, inače bi i on možda bio žrtva.

- Znam da bi izašao da vidim šta se događa i da bi krenuo da pomognem mojim dobrim komšijama. Ubio bi me sigurno. On je pucao u svakoga, cilj mu je bio da pobije što više ljudi. Pa zamislite kad je pucao u pravcu Hitne pomoći. Sve je to predugo trajalo, predugo. Ne znam šta je policija za tih sat vremena radila. Čuš pregovarali sa osobom koja je izgubila razum, koja je hladnokrvno ubila dvoje dece. Sa takvima se ne pregovara - rekao je nesrećni čovek i dodo da je čuo za raniji incident između Borilovića i nekog komšije, ali tome nije pridavao pažnje jer kako je istakao, ubica je poslednjih meseci bio malo čudan.

Foto: Fotoilustracija/REUTERS/Stevo Vasiljevic

Krvavi pir Vuka Borilovića

Njegova prva komšinica takođe je imala sreću, jer u trenutku pucnjave je bila u kući i gledala TV.

- Čula sam pucnje i odmah sam znala da nešto nije u redu. Od straha nisam ni do prozora prišla, jer su pucnji bili na svakih dva-tri minuta. Čula sam viku i vrisak. Mislim da je to bilo kada je Borilović napao sestre Radunović, koje su zajedno živele. Znala sam otići kod njih na kafu, mirne i poštene žene. Znala sam i Drecune, fina porodica koja je živela u kući na spratu. Ne znam šta bi vam kazala, osim da su bile komšije za poželeti. Niko sa njima nije imao problema, pa ni Borilović da ja znam - rekla je komšinica za lokalne medije.

Foto: printscreen/pogrebnocetinje.me

Ubijene sestre 

Kako je objasnila Borilović je bio povučen prilično, ali je voleo lov, te je često išao sa društvom. 

Kao što smo ranije izveštavali Borilović je krvavi pir počeo na spratu kuće u kojo je živeo. Prvo usmrtio tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu Pejović Martinović (35), kao i njena dva maloljetna sina od osam i 11 godina, koji su mu bili podstanari.

Potom je hicima iz lovačkog karabina ubio kuma porodice Martinović – Milana Mitrovića (37), kao i svog ujaka Gorana Đurišića (54), koji je pokušao da ga odvrati u naumu da liši života nedužne ljude.

U pucnjavi su živote izgubili Rajko Drecun (56), njegovi roditelji Dimitrije (81) i Danica Drecun (74), kao i sestre Mila (51) i Aleksandra Radunović (52).

Borilović je ranio i šest osoba, od kojih su dve hospitalizovane u Opštoj bolnici na Cetinju, a četiri u Kliničkom centru Crne Gore. Ranjeni su policajac Ljubiša Maksimović, kao i  Slavica Zvicer (66), Filip Đurković (33), Mileva Ramadanović (76), Darnika Čelebić (88) i Aleksandar Drecun (32), koji je u ovom monstruoznom zločinu ostao bez oca, babe i dede.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija