• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2022

20:46

NENO KALUĐEROVIĆ PUŠTEN NAKON SALUŠANJA! Porodici žrtava danas izjavio saučešće u gradskoj kapeli, izjave dalo još nekoliko svedoka masakra na Cetinju!

Društvene mreže

Vesti

NENO KALUĐEROVIĆ PUŠTEN NAKON SALUŠANJA! Porodici žrtava danas izjavio saučešće u gradskoj kapeli, izjave dalo još nekoliko svedoka masakra na Cetinju!

Podeli vest

Cetinjanin Nenad Kaluđerović pušten je nakon saslušanja iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kazala je za Portal RTCG rukovodilac Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica

Kaluđerović se odazvao na poziv Višeg državnog tužilaštva radi saslušanja u svojstvu građanina o događaju na Cetinju.

Osim njega, izjavu je u VDT-u dalo još nekoliko svedoka.

I dalje se čeka obdukcioni nalaz koji će pokazati ko je tačno zadao smrtonosni metak Vuku Boriloviću, masovnom ubici sa Cetinja koji je u svom krvavom pohodu ubio 10 svojih sugrađana.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, njega je usmrtio sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović nakon što ga je policija prethodno ranila, a upravo će obdukcioni nalaz otkloniti sve sumnje.

Kaluđerović je danas u gradskoj kapeli i na groblju u Bajicama izjavio saučešće porodicama žrtava Vuka Borilovića, prenosi crnogorski portal Standard.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija