• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

16.08.2022

10:55

U CRNOJ GORI UHAPŠEN MLADIĆ IZ SRBIJE! Namerio da ubije oca Luke Žižića i spreči krvnu osvetu, ALI JE NAPRAVIO POČETNIČKU GREŠKU?!

printscreen

Vesti

U CRNOJ GORI UHAPŠEN MLADIĆ IZ SRBIJE! Namerio da ubije oca Luke Žižića i spreči krvnu osvetu, ALI JE NAPRAVIO POČETNIČKU GREŠKU?!

Podeli vest

Crnogorski mediji objavili su da je uhapšen Uroš N., koji je, prema operativnim podacima, planirao ubistvo Mija Žižića kako bi osujetio moguću odmazdu za ubistvo sina

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije Uroša N, za kog se, kako navodi portal Vijesti, sumnja da je sa falsifikovanim dokumentima ušao nedavno u Crnu Goru da ubije Mija Žižića, oca Luke Žižića, koji je 28. aprila likvidiran u kafiću "Ritual" u Beogradu!

Kako navode, sumnja se da je Uroš N. poslat u Nikšić da ubije Žižićevog oca kako bi sprečio krvnu osvetu.

Srpska tetovaža, a pasoš hrvatski

- Uroš N. je uhapšen nedavno nadomak Nikšića, tokom rutinske kontrole. Kada je zavrnuo majicu i kada su policajci ugledali tetovažu, štit sa grbom Srbije sa četiri ocila, posumnjali su da je hrvatski pasoš lažan - prenosi portal in4rs.net.

Uroš N., koji je pre nekoliko godina bio na spisku najtraženijih begunaca na poternici Interpola, uhapšen je i određen mu je pritvor zbog falsifikovanja dokumenata, dok se sumnja da je došao da izvrši likvidaciju još uvek proverava.

Nakon pretresa vozila pronađen je durbin, a sumnja se da ga je oružje tek čekalo na nekoj lokaciji. Uvidom u njegov telefon otkrivena je prepiska sa saradnicima, iz koje proizlazi da je sa saučesnicima planirao Žižićevo ubistvo.

Kontaktirao je i sa Srđanom K., koji je, kako se sumnja, sa Markom Đ. učestvovao u ubistvu Luke Žižića - objašnjavaju oni i dodaju: - Cilj ubistva Mija Žižića navodno je sprečavanje moguće krvne osvete.

Foto: printscreen

Tokom besktva ubici spala maska
Uhapšen ubica Luke Žižića

Podsetimo, kao direktni izvršilac ubistva Luke Žižića uhapšen je Stefan Milašinović iz Kraljeva. Kamere su, kako je Kurir pisao, snimile kako je obučen u radno odelo, sa kačketom na glavi, maskom na licu i rukavicama na rukama ušao u kafić i zamolio da ode do toaleta.

Kada je izašao, prišao je Luki i pucao u njega. Na ubicu su odmah skočili Lukin brat i njihov prijatelj, koji su se tu zatekli, i pokušali da savladaju napadača. U opštem metežu, on je uspeo da pobegne sa lica mesta na električnom trotinetu, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija