• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

18.08.2022

16:04

PRITVOR ZA UNUKA IZ PAKLA! Pretukao pa silovao baku koja je čuvala njega i braću, otac im umro, a majka ih napustila!

Vesti

PRITVOR ZA UNUKA IZ PAKLA! Pretukao pa silovao baku koja je čuvala njega i braću, otac im umro, a majka ih napustila!

Podeli vest

Nakon saslušanja maloletnika koji je prethodno lišen slobode, sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu mu je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu odredio pritvor

Više javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku D. P. iz Ilandže zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je u Ilandži dana 13.08.2022. godine u toku noći prinudio svoju babu S. P. (71) na obljubu upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na njen život.

Nakon saslušanja maloletnika koji je prethodno lišen slobode, sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu mu je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koja je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka prema maloletniku.

Foto: Zoran Sinko

Kuća u kojoj se desilo silovanje

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo i da se u toku pripremnog postupka ispita oštećena i da se odrede potrebna veštačenja.

Podsetimo, S. P. (71) koju je silovao i pretukao maloletni unuk D. P. (17) u Alibunaru tokom vikenda, u kuću u kojoj se dogodila ova strahota došla je kako bi čuvala svoj tri maloletna unuka jer ih je, kako se navodi, majka ostavila, a otac umro.

Da ona nije preuzela starateljstvo nad njima, dečaci bi završili u Domu za nezbrinutu decu.

Nasilje nad njom je počinio najstariji unuk tokom proteklog vikenda.

Kada je baka odbila da uradi to što je tražio od nje, on ju je pretukao i rekao da će je ubiti. Nesreća žena ga je prijavila policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija