• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

22.08.2022

21:45

POTRESNA ISPOVEST SILOVANE STARICE KOD SVILAJNCA! Nasilnika zna još kad je bio dete, kaže da to nije prvi put da je napao!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST SILOVANE STARICE KOD SVILAJNCA! Nasilnika zna još kad je bio dete, kaže da to nije prvi put da je napao!

Podeli vest

A. M (33) iz okoline Svilajnca uhapšen je zbog sumnje da je u subotu oko ponoći razbio vrata komšinici S. M. (79) i silovao je, a potom pobegao, brzom intervencijom policije uhapšen je u okolini Zrenjanina

Kako je za Informer ispričala nesrećna žena, silovana je u subotu oko 23 sata dok je ležala u krevetu i gledala televizor. 

- Strašno je to što sam doživela u ovim godinama i u svojoj kući i od koga?! Razvalio mi je vrata. Ležala sam u krevetu i gledala televizor. Srećom da je bilo svetlo od televizora možda ga ne bi prepoznala. S vrata je skočio na mene, gurala sam ga i nogama i rukama da se odbranim od njega. Vikala sam jadna da me čuju komšije, a on me je ućutkavao, samo je šištao "psst, psst" - priča nesrećna žena prisećajući horora koji je doživela.

Foto: RINA

brzom intervencijom policije uhapšen silovatelj

Kako je objasnila pokušavala je svom snagom da se odbrani od njega da izbegne najgore ali nažalost bio je jači od nje. 

- Terala sam ga vikala da me pusti, gurala ga ali to nije dopiralo do njega. Zatvaro mi je usta rukom čak sam ga i ugrizla za ruku, ali ni to ga nije oteralo. Silovao me je i ko zna koliko bi to iživljavanje trajalo da nije čuo kapiju spolja. To ga je uplašilo. Sad mi prolazi kroz glavu mogao je jastuk da mi stavi na glavu i da me uguši - priča u dahu potresena žena. 

Prema njenim rečima kada je nasilnik otišao zvala je ćerku koja živi u Svilajncu. 

- Samo moja duša zna kako mi je bilo dok sam detetu rekla šta mi se desilo. Sramota šta sam doživela... ubrzo potom stigla su mi deca i policija je ubrzo stigla. Svi su krenuli da ga traže i uhvatili su ga. Sada ne treba ni belog dana da vidi monstrum šta mi je uradio - ističe S.M. 

Foto: Pixabay

foto: ilustracija

Kako je objasnila nasilniku A. M. ovo nije prvi put da napada starije žene. 

- Jednu je ženu napao i ona ga umalo vilama nije izbola. Mene je pokušao pre 10 godina da dodiruje, ali se srećom povukao i ništa nije bilo, evo do sada. On je monstrum i treba doživotno da bude na robiji, on nije za ovaj svet - kaže naša sagovornica. 

Inače, kako je navela silovatelja poznaje odmalena

- Oženjen je bio, ima dvoje male dece , ima kombi i vozi ljude u Austriji ili dovozi. Ne znam kako može takav da radi s ljudima. Živi tu u mom komšiluku sa babom i dedom. Čak je, kako sam čula njegova baba ljuta na mene što sam ga prijavila, pa ja mogu baba da mu budem, a šta mi je uradio. Ma neću da stanem dok ga ne osudim da truli u zatvoru. On ni svojoj deci takav ne treba... Čujem da je pokušao da pobegne preko granice kada ga je policija uhapsila - kaže potresena S.M. 

Foto: printscreen

On je uhapšen zbog sumnje da je silovao staricu

Kako je navela još uvek se trese od straha i ne sme da zaspi u svojoj kući. 

- Podglavila sam jednom motkom vrata, te večeri kada je policija došla tresla sam se kao prut. Pritisak, koji nikada nisam imala mi je skočio - kaže S.M. 

Kako smo saznali A.M. je uhapšen u okolini Zrenjanina.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dušan

pre 1 godinu

Sprovesti Dušanov zakonik za takve monstrume.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17