• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

22.08.2022

22:19

Detalji pucnjave vazdušnom puškom kod Aleksandrovca! GAĐAO U ZAMIŠLJENU METU PA DIJABOLOM POGODIO BRATA

Informer

Vesti

Detalji pucnjave vazdušnom puškom kod Aleksandrovca! GAĐAO U ZAMIŠLJENU METU PA DIJABOLOM POGODIO BRATA

Podeli vest

A.P. (14) povređen je u predelu slepoočnice kada ga je rođeni, mlađi brat A.P. (11) slučajno pogodio pucajući iz vazdušne puške u igri, a pretpostavlja se da su gađali zamišljene “mete”

Kako nezvanično saznajemo dijabola je dečaka zakačila u predelu kod slepoočnice,i sva sreća nije reč o težoj povredi.

Opasnosti prema prvoj dijagnostici u Opštoj bolnici Kruševac nema ni po oko, ali će se sutra dečak transportovati do Očne klinike KCS Srbija, kako bi se proverilo prisustvo dva mala strana tela u koštanom delu ispod oka, koja su se videla na skeneru.

- Deca su se igrala vazdušnom puškom u svom dvorištu - priča nezvanično izvor.

U trenutku kada se odigrala nesreća, bili su sami.

- Majka je bila u kući,a otac i deda su danas bili u Kuršumliji na radu.  Kada je ispaljeno iz puške,majka je izletela u dvorište i potrčala ka deci. Kako su ispričali roditelji kasnije, sve je izgledalo mnogo strašnije u početku, nego što će se ispostaviti na kraju - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Foto: Informer

 

Pogođen brat se prirodno, uplašio i u jednom trenutku, pomislio čak da je progutao deo dijabole.

-Prvo su pomislili da je nekako dijabola ušla u nos, pa završila u disajnim organima,a dete je verovalo da je to sve uspeo da ispljune -navodi sagovornik “Novosti”.

- Kod oka i na oku se pojavio otok i majka je odmah sa komšinicom odvela dete do Doma zdravlja u Aleksandrovcu, a odatle je sanitetom prebačeno za kruševačku bolnicu.

 

Policija je sa sobom ponela vazdušnu pušku, radi daljih analiza.U međuvremenu,počela je dijagnostika dečaka u bolnici,da bi u toku večeri pristigle umirujuće vesti.

-Pregledali su ga neurolog,oftamolog,snimci skenerom su ukazali da je sve u redu i kako stanje nije hitno,odlučeno je da prenoći u bolnici,a da se sutra transportuje do Očne klinike kako bi se proverilo prisustvo ta dva mikro strana tela ispod oka, a koja su u koštanom delu i ne ugrožavaju vid - reko je sagovornik beogradskih medija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija