• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Dnevnik.hr

25.08.2022

10:49

OČEVIDAC VIKAO: "U glavu mu je pucao!" DETALJI UBISTVA U HRVATSKOJ

Vesti

OČEVIDAC VIKAO: "U glavu mu je pucao!" DETALJI UBISTVA U HRVATSKOJ

Podeli vest

Državljanin Crne Gore, ubijen je jutros u popularnom klubu na ostrvu Pag u Hrvatskoj kada mu je kako navode lokalni mediji Srbin pucao u glavu

Kako smo ranije izveštavali stravično ubistvo dogodilo se jutros oko šest sati na ostrvu Pag.

- Ubistvo se dogodilo ispred jednog popularnog kluba, kada je mladić ranjen hicem iz vatrenog oružja. Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: "U glavu mu je pucao!" - piše Dnevnik .hr

Foto: printscreen

u toku je uviđaj /Ilustracija

 

Okupljeni su odmah mladiću pokušali da mu pomognu do dolaska hitne pomoći, ali nažalost nisu uspeli. 

- Policija je saopštila da su dobili prijavu da je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mesto događaja upućeni su policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem - navode lokalni mediji i dodaju:

- Povređeni muškarac preminuo je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici. Na mestu događaja uviđaj je u toku. Inspektori na terenu prikupljaju dokaze kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja - piše hrvatski Dnevnik.

Prema njihovim saznanjima ubijen državljanin Crne Gore, dok je privedeni muškarac srpske nacionalnosti. Načelnik policijske postaje Pag u 12 sati će se obratiti sa više informacija vezanim za nemili događaj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Denacifikacija srbije

pre 1 godinu

Srbi su divlje pleme koje stvara problem svugdje gdje se nalaze,potrebno je uvesti vize za zapadnu tursku aka srbiju..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija