• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

25.08.2022

13:35

"PLANIRALI SMO JOJ SVADBU SLEDEĆE GODINE, A MOG DETETA SADA NEMA" Potresna ispovest oca tragično nastradale Kristine na Malti

Vesti

"PLANIRALI SMO JOJ SVADBU SLEDEĆE GODINE, A MOG DETETA SADA NEMA" Potresna ispovest oca tragično nastradale Kristine na Malti

Podeli vest

Kristina Živanović (23) poreklom iz Sokobanje juče je poginula na Malti, tačnije u gradu St. Pol Bej, kada je na nju naleteo autobus Malta transporta. Nesrećna devojka podlegla je povredama na licu mesta

Srbi koji žive i rade na Malti u šoku su nakon vesti da je jedan mlad život ugašen na ovako tragičan način. Tokom večeri, Kristina se nakon završene smene na poslu uputila na obuku za novi posao. Oko 12 sati, žurila je na autobus kako bi se što pre vratila kući, ali ju je taj isti autobus usmrtio.

Strahinja Živanović otac tragično preminule Kristine, za Telegraf.rs otkriva šta se desilo kobne noći kada je zauvek izgubio svoju mezimicu.

- Ja sam u ponedeljak sleteo sa Malte. Kristina je tamo živela od 2004. godine, tamo je i školu završila. Radila je tamo i išla na obuke za druge poslove. Planirali smo svadbu naredne godine, jer je bila verena. Ona je mlada, rođena je 13. avgusta 1999. godine - priča neutešni otac, i dalje u šoku zbog gubitka deteta.

Sutra, dodaje, ide na Maltu, gde će imati i razgovor sa policijom, kako bi dobio izveštaj šta se desilo.

- Ne znam ko je kriv, ali znam da mog deteta nema. Njena majka, moja žena, javila šta se desilo jer sam ja u Srbiji. Samo se nadam da će mi dati da je vidim, to mi je želja. Kada budem saznao šta se desilo, ja ću vam javiti. Videćemo što se tiče transporta tela, koliko to košta i kakva je procedura. Ne znam šta da vam kažem, u šoku sam, sutra ću saznati sve - priča otac Strahinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija