• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

25.08.2022

18:13

UŽAS KOD VRANJA! Crni niz se nastavlja, sudarili se autobus i automobil, IMA NASTRADALIH (Foto)

S.T.

Vesti

UŽAS KOD VRANJA! Crni niz se nastavlja, sudarili se autobus i automobil, IMA NASTRADALIH (Foto)

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17:30 na starom auto-putu Vranje-Leskovac kod mesta Ranutovac dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je, prema prvim informacijama, jedna osoba stradala

U nesreći su učestvovali autobus i putničko vozilo. Informacije sa lica mesta pokazuju da se autobus prevrnuo, dok je vozilo gotovo u potpunosti uništeno. Još nije poznato kako je došlo do udesa.

Foto: S.T.

 

Na lice mesta su brojne vatrogasne ekipe i, kako nam je rečeno, najmanje osam osoba je zbrinuto u vranjskom zdravstvenom centru.

Foto: S.T.

 

Očekuje se početak uviđaja, a saobraćaj na ovom putnom pravcu je u prekidu. Vozila se preusmeravaju na alternativne putne pravce. 

Mesto sudara važi za crnu tačku na kojoj se veoma često dešavaju nesreće.

 

 

Jedna osoba poginula, 13 povređeno!

Prema poslednjim informacijama iz Zdravstvenog centra Vranje u nesreći je povređeno 13 osoba, jedna osoba je nažalost preminula, dok je jedna osoba sa teškom telesnom povredom stopala i potkolenice upućena transportom na Ortopedsku kliniku KC Niš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23