• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

25.08.2022

20:22

DUŠKO TANASKOVIĆ IZ KRAGUJEVCA UBICA CRNOGORCA NA PAGU?! Surovi likvidator napravio kobnu grešku, hrvatski mediji otkrili detalje!

printscreen

Vesti

DUŠKO TANASKOVIĆ IZ KRAGUJEVCA UBICA CRNOGORCA NA PAGU?! Surovi likvidator napravio kobnu grešku, hrvatski mediji otkrili detalje!

Podeli vest

Na popularnoj plaži oko šest sati ujutru ubijen je crnogorski državljanin Goran Vlaović

Osumnjičeni za ubistvo Gorana Vlaovića (28) je navodno Duško Tanasković (28) iz Kragujevca koji se nalazi na poternici crnogorske policije, prenose hrvatski mediji.

Kako saznaje Jutarnji list od njegovog advokata Vinka Gulišije kog je angažovala porodica Tanasković, on će se navodno braniti ćutanjem.

Podsetimo, na popularnoj plaži na Pagu oko šest sati ujutru ubijen je crnogorski državljanin Goran Vlaović.

U međuvremenu se pojavio novi snimak sa sigurnosnih kamera na kom se vidi kako mu je ubica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat.

I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubica je počeo da beži od kluba, pa je u begu i bacio pištolj.

Ubica se dao u beg dok je vladao opšti metež, ali je zanimljivo da se, kako se i vidi pri kraju snimka, ubica vratio na mesto zločina, najverovatnije da bi proverio da li je likvidacija uspela. To ga je skupo koštalo, jer je posle toga uleteo pravo u ruke interventne policije.

Kako nam otkriva izvor blizak istrazi, najverovatnije je da je do brutalne likvidacije došlo usred obračuna klanova.

Ponovio scenario ubistva Minje Šakovića u Budvi?

Ubica sa Paga dovodi se i u vezu sa likvidacijom Minje Šakovića u Budvi. Šaković je bio blizak skaljarcima i ubijen je u starom gradu u Budvi. Ubijen je u lokalu pred brojnim svedocima, kao i jutros Novljanin. Obe žrtve su, prema procenama bezbednosnih službi, bliske škaljarskom klanu.

OGLASILA SE POLICIJA U HRVATSKOJ! U kontaktu su sa našim istražnim organima i Crne Gore UTVRĐUJE SE DA LI JE UBISTVO NARUČENO


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija