• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.08.2022

18:55

NASILNICI OSTAJU IZA REŠETAKA! Određen pritvor osumnjičenima za pucnjavu na splavu "Mala Kolubara"

Vesti

NASILNICI OSTAJU IZA REŠETAKA! Određen pritvor osumnjičenima za pucnjavu na splavu "Mala Kolubara"

Podeli vest

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, određen je pritvor do 30 dana četvorici osumnjičenih za tuču i pucnjavu na beogradskom splavu "Mala Kolubara" u noći između 2. i 3. jula.

Osumnjičenima je određen pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivična dela u kratkom vremenskom periodu, rečeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu.

Oni su danas na saslušanju izneli svoje odbrane.

Borislav S. je osumnjičen za krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i nasilničko ponašanje, a Vladimir S, Vuk Z. i Vladimir Lj. za krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu.

Pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu već je osumnjičeni Velibor Ć. koji je ranjen na splavu iste noći.

On se sumnjiči da je nakon svađe i tuče na splavu sa više hitaca iz pištolja ranio osumnjičenog Vladimira S, koji je zadobio teške telesne povrede.

Prethodno je u tom sukobu Velibor Ć. zadobio dve ubodne rane nožem u stomak, i po dve u obe butine.

Veliboru Ć. je u četvrtak krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu, po žalbi Višeg javnog tužilaštva, odredilo pritvor do 30 dana.

Osumnjičeni Velibor Ć. je nekadašnji telohranitelj vođe zverdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija