• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

30.08.2022

15:34

ŠOK OBRT! Maloletnika u Bačkoj Palanci nije upucao MASKIRANI NAPADAČ?! Snimci sa nadzornih kamera SVE REŠAVAJU!

printscreen

Vesti

ŠOK OBRT! Maloletnika u Bačkoj Palanci nije upucao MASKIRANI NAPADAČ?! Snimci sa nadzornih kamera SVE REŠAVAJU!

Podeli vest

Tinejdžer (17) ranjen je u nogu u pucnjavi koja se u noći između ponedeljka i utorka dogodila na uglu ulica Jug Bogdanove i Jugoslovenske armije u Bačkoj Palanci

Pucnjava se, kako nezvanično saznajemo, dogodila u 3.10 časova. Iako se prvobitno pojavila informacija da je na maloletnika pucao maskirani napadač, policija ne isključuje ni mogućnost da je dečko sam sebe ranio.

- Prvo se pojavila priča da je na tinejdžera navodno pucao maskirani napadač sa kojim se on pre toga sukobio. Maloletnik je upucan u nogu, a očevici su odmah počeli da dozivaju pomoć. Ekipa Hitne pomoći prevezla ga je u dečiju bolnicu na dalje lečenje - kaže izvor Kurira.

Odmah su se na mestu pucnjave pojavile i policijske patrole, inspektori su satima tražili dokaze i prikupljali tragove u Jug Bogdanovoj ulici.

- Preuzeti su snimci sa svih nadzornih kamera u okolini - navodi sagovornik Kurira iz istrage i dodaje da postoji i druga verzija događaja:

- Ne isključuje se mogućnost da se mladić sam upucao i aktivne provere su u toku. To bi onda značilo da je priča o maskiranom napadaču izmišljena.

Foto: Pixabay

 

Stanovnici zgrade ispred koje se incident dogodio kažu da su u trenutku pucnjave uveliko bili budni.

- Takva je galama i gungula bila te noći, da se to ne može opisati. Odjednom se čuo pucanj i vrisak. Od straha nisam smela da izađem napolje, ali sam jasno čula zapomaganje. Kada je stigla Hitna pomoć rekli su da mladić ima metak u nozi i da moraju da ga vode u bolnicu da bi mu izvadili čauru - priča jedna od stanarki zgrade:

- Kako mogu da budem, van sebe sam od straha, pucali su mi pod prozorom. Malo, malo pa se neki incident desi ovde, mladi uveče često završe ispred ove zgrade, piju, vesele se, a bogami i svađaju. Znate kakva su deca, ne zameram im, ali nije svejedno.

Stanari kažu i da upucanog momka ne poznaju i da su sigurni da on ne živi u njihovoj zgradi.

- Sreća živa što niko nije stradao i što meci nisu oštetili ništa. Hvala bogu, dečko je van životne opasnosti, tako smo čuli od policajaca koji su jutros bili na uviđaju - pričaju nam komšije.

Još jedan napad na istom mestu

Stanari zgrade u Jug Bogdanovoj kažu da se pre nekoliko meseci dogodio sličan incident.

- Dvojica mladića su se sukobila ispred zgrade, jedan je potegao nož i isekao drugog po glavi i licu. Čuli smo da je napadač u pritvoru - navode komšije.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija