• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

30.08.2022

16:51

DETALJI VELIKE AKCIJE HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE! Žena bila na čelu kriminalne grupe! Ovako su nudili devojke i podvodili!

Printscreen MUP Srbije

Vesti

DETALJI VELIKE AKCIJE HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE! Žena bila na čelu kriminalne grupe! Ovako su nudili devojke i podvodili!

Podeli vest

Neda B. (34) uhapšena je zbog sumnje da je rukovodila kriminalnom organizacijom koja se bavila prostitucijom, pored nje uhapšene su još tri žene i jedan muškarac, a traga se za još jednom devojkom

Pripadnici SBPOK-a u saradnji sa policijom uhapsili su pet osoba zbog sumnje da su u Beogradu organizovali prostituciju, a kriminalnom organizacijom rukovodila je Neda B. 

Foto: Printscreen MUP Srbije

Uhapšen jedan muškarac

Pored nje uhapšene su još tri žene i jedan muškarac, a traga se za još jednom devojkom.

- Oni su preko jednog sajta nudili devojke. Podvodili ih klijentima u hotelima u Beogradu, a za noć uzimali oko 200 evra po devojci. Novac su deli po ulogama koje su imali- kaže naš izvor blizak slučaju.

Foto: Printscreen MUP Srbije

Podvodili ih u hotelu

Policija je saopštila da je danas su zbog prostitucije uhapsila N.B. (34), S.B. (44), N.R. (32), M.M. (26) i V.V. (52), dok se za osumnjičenom M.O. (49) još traga.

Kako je MUP saopštio, osumnjičeni su, delujući kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, u periodu od novembra 2021. godine do polovine jula 2022, na teritoriji Beograda, organizovali oglašavanje i navođenje na vršenje prostitucije, kao i posredovanje kod više osoba ženskog pola, sve u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Foto: Printscreen MUP Srbije

Uhvaćeni na prepad

Takođe, kako se sumnja, oni su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija