• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.08.2022

18:27

JEZIVI DETALJI SILOVANJA DEVOJČICE (11) U PRIŠTINI! Direktor policije podneo je ostavku zbog ovog slučaja

Vesti

JEZIVI DETALJI SILOVANJA DEVOJČICE (11) U PRIŠTINI! Direktor policije podneo je ostavku zbog ovog slučaja

Podeli vest

Pojavili se najnoviji detalji silovanja devojčice (11) u Prištini, a u međuvremenu Samedin Mehmeti, direktor policije u Prištini podneo je ostavku na tu dužnost zbog ovog slučaja

Prema najnovijim detaljima slučaja u kom su petorica nekoliko sati silovali devojčicu ovaj jezivi zločin počeo je u parku u Prištini a potom su je odvodili na druge lokacije. 

- Prema nezvaničnim podacima devojčicu su prvo silovala trojica maloletnika u jednom naselju u Prištini, a potom je jedan od njih pozvao i svog brata Ekrema R. (26). On se sumnjiči da je tamo otišao svojim automobilom "pikap". Sa tog mesta su krenuli ​​na drugu lokaciju gde je Ekrem R. nakon kraćeg vremena navodno zaustavio automobil i silovao maloletnu devojčicu. Posle toga je pozvao i petog osumnjičenog da se pridruži napastvovanju - navode albanski mediji.

Foto: Freepik.com

U parku počeli zločin

Policija je danas saopštila da je uhapšena i peta osoba osumnjičena za silovanje devojčice (11) u Prištini.

- Uhapšen je i peti osumnjičeni za kojim je policija tragala i nalazi se na saslušanju. Sve dalje policijske radnje u vezi sa osumnjičenim biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima - navodi se u saopštenju.

Policija je prethodno jutros privela još dvojicu osumnjičenih dok su Ekrem R. i njegov brat privedeni dan ranije.

Stravični slučaj napastvovanja policiji je prijavila devojčicina majka.

Majka je izjavila da je devojčica napustila kuću u subotu popodne i da ju je pronašla tek posle ponoći u lošem emotivnom stanju nakon čega joj je dete priznalo šta joj se dogodilo.

Foto: printscreen

Direktor policije Samedin Mehmeti dao ostavku 

U međuvremenu Samedin Mehmeti, direktor policije u Prištini podneo je ostavku na tu dužnost zbog slučaja silovanja, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja.

- Premijer privremnih prištinskih institucija Aljbin Кurti prihvatio je smenu Mehmetija, te za vršioca dužnosti novog direktora imenovao Fehmi Hotija, dosadašnjeg zamenik direktora policije - preneli su mediji na albanskom

Inače, slučaj silovanja devojčice pre tri dana izazavao je veliku pažnju javnosti. Policija je uspela da identifikuje i uhapsi petoricu osumnjičenih mladića, i saopštila da i dalje istražuje slučaj seksualnog zlostavljanja u Prištini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Cak i tamo imaju moralnu odgovornost pa podnose ostavke. Kod nas nikako, samo da su na poziciji i vlasti. Kada je neki nas policajac ili ministar podneo ostavku za nesto?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija