• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2022

23:55

(FOTO) STRAVIČNA NESREĆA KOD FRANŠA!

Informer

Vesti

(FOTO) STRAVIČNA NESREĆA KOD FRANŠA!

Podeli vest

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras kod Franša sudarili su se automobil i motor

Na licu mesta nalaze se policijske patrole, a kako naši novinari izveštavaju, sva lica koja su učestvovala u nesreći sklonjena su na sigurno.

Za sada nema informacija o njihovom stanju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru
Društvo

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru

Da li ste spremni da se upoznate sa svetom startapa i steknete veštine i znanja koja će vam pomoći da razvijete svoje biznis ideje? Inovacioni biznis centar Zlatibor, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, u saradnji sa partnerima iz inovacionog ekosistema Srbije, organizuje Startap Vikend, jedinstvenu priliku za sve mlade preduzetnike u nastajanju!

14.09.2024

19:14

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka
Politika

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka

Jedan od legendarnih komandanata herojske 549. motorizovane pešadijske brigade, čije je sedište bilo u Prizrenu i heroj odbrane Bitke na Paštriku 1999. godine, brigadni general u penziji Stojan Konjikovac, pozdravio je odluku najviših državnih organa o vraćanju obaveze služenja vojnog roka u trajanju od 75 dana.

14.09.2024

17:35

Gradonačelnik Stevan Bakić posetio decu sa Kosova i Metohije koja su i ove godine gosti  Subotice
Politika

Gradonačelnik Stevan Bakić posetio decu sa Kosova i Metohije koja su i ove godine gosti  Subotice

Tradicionalna akcija „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama’ koju već 17 godina organizuju humanitarna organizacija „Dečja radost“ Gnjilane u saradnji sa subotičkim osnovnim školama „Sonja Marinković“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Jovan Mikić“ i „Ivan Goran Kovačić“, „dovela" je i ove godine na sever Srbije decu iz Kosovskog Pomoravlja, tačnije iz opština Gnjilane, Kosovska Vitina, Kosovska Kamenica, opštine Srbica (selo Banje) i opština Obilić (selo Babin Most). Dolazak dece u Suboticu pomogao je Grad Subotica.

14.09.2024

15:33

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45