• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2022

07:00

"MADAM"VODILA EVIDENCIJU, kod nje pronađen spisak klijenata! Detalji istrage organizovane prostitucije u Beogradu

printscreen

Vesti

"MADAM"VODILA EVIDENCIJU, kod nje pronađen spisak klijenata! Detalji istrage organizovane prostitucije u Beogradu

Podeli vest

Neda B. (34), osumnjičena da je bila na čelu ženske makro-bande, čuvala je spisak svih klijenata koji su koristili seksualne usluge njenih prostitutki. Sat seksa koštao je do 150 evra, a prostitutke su zadržavale 50

'Madam' Neda B. (34), osumnjičena da je bila na čelu ženske bande makroa, čuvala je spisak svih klijenata koji su koristili seksualne usluge njenih prostitutki!

U njenom luksuznom stanu u Beogradu nađene su sveske sa detaljnim podacima o tome koliko je koja devojka imala klijenata, kao i spiskovi sa brojevima telefona mušterija!  

U tim sveskama je otkriveno da su prostitutke za sat seksa naplaćivale do 150 evra, od čega su zadržavale samo 50.

Foto: Printscreen MUP Srbije

 

Obezbeđenje i vozač

Izvor iz istrage kaže da je Neda sa četiri saradnice oglašavala usluge prostitutki uglavnom preko sajta cityoflove.com, a sa klijentima su ugovarale sastanke u beogradskim hotelima. Nedin bivši muž Samir B. (44) bio je obezbeđenje devojkama i njihov vozač.

- Osim Nede i Samira, u ponedeljak su uhapšene Nina R. (32), Milica M. (26) i Vesna V. (62), dok je Milica O. (49) locirana i privedena dan kasnije, u utorak. Svi se terete da su činili organizovanu kriminalnu grupu koja je podvodila devojke - kazao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, Neda je vodila glavnu reč u bandi, pa je određivala cenu i angažovala devojke za prostituciju.

- U sveskama koje je čuvala u stanu evidentirala je svaki sastanak prostitutki i klijenata, cene, kao i koliko je ko u bandi dobio od svakog posla. Naravno, najveći deo para išao je Nedi. Kako se vidi u tim sveskama, seksualne usluge su koštale od 150 do 200 evra, od čega je prostitutka dobijala samo 50, i to bi joj bilo uplaćeno na tekući račun, u dinarima - rekao je naš izvor i dodao:
- Manji deo novca dobijao je Nedin muž Samir, koji je razvozio devojke i bio im je, na neki način, obezbeđenje. Ostale pripadnice bande su komunicirale s klijentima i brinule o oglašavanju seksualnih usluga.

Tužilaštvo tražilo pritvor za makroe

Neda B., njen bivši muž i četiri saradnice saslušani su juče u Specijalnom tužilaštvu u Beogradu, koje je tražilo od suda da se svim osumnjičenima odredi pritvor do 30 dana.
- Tužilaštvo je predložilo pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo - saopštilo je tužilaštvo.

 

Naš sagovornik napominje da su u Nedinom stanu nađeni i telefoni i SIM kartice koji su korišćeni za ugovaranje sastanaka sa prostitutkama.

Zanimljivo je i što Neda i njene saradnice nemaju dosije u policiji, dok je Samir ranije hapšen zbog posedovanja heroina, "spida", kokaina, ekstazija i marihuane.

Foto: Printscreen MUP Srbije

 

Akcija 'Koo siti'

Podsetimo, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), Odeljenje za suzbijanje trgovine ljudima, sprovela je u ponedeljak akciju kodnog imena "Koo siti" i tom prilikom lišena je slobode banda makroa.

Osumnjičeni su od novembra 2021. do polovine jula ove godine, na teritoriji Beograda, podvodili više devojaka tako što su oglašavali seksualne usluge preko sajta cityoflove.com i drugih internet oglasa.
Na sajtu cityoflove.com seksualne usluge nudi više od 600 devojaka iz Srbije. One objavljuju fotografije tela, ali većina njih krije lice. U opisu navode visinu, težinu, kao i koje sve vrste seksualnih usluga pružaju za novac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija