• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.09.2022

07:00

SILOVAO DEVOJČICU, PA PRETIO NJENOJ MAJCI! Uhapšen nakon višemesečne potrage, POKUŠAO DA POBEGNE NA KOSOVO

Vesti

SILOVAO DEVOJČICU, PA PRETIO NJENOJ MAJCI! Uhapšen nakon višemesečne potrage, POKUŠAO DA POBEGNE NA KOSOVO

Podeli vest

Miloš D. (33) iz osumnjičen da je devojčicu, uhapšen je u utorak u Sopotu, posle petomesečnog bekstva, a sumnja se da je hteo da pobegne na Kosovo sa tuđom ličnom kartom

Miloš D. iz beogradskog naselja Leštane, osumnjičen da je 9. marta obljubio 13-godišnju devojčicu, branio se juče ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu.

Tužilac tražio pritvor

Izvor iz istrage kaže da je Miloš, nakon isteka zadržavanja od 48 sati, priveden pred tužioca, gde je iskoristio pravo da ne iznosi odbranu. Tužilaštvo je zatim zatražilo od suda da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.
- Kako je utvrđeno tokom istrage, Miloš je početkom ove godine zaveo jednu devojčicu iz Kaluđerice, koja je tada imala 13 godina, a 9. marta je imao seks s njom. Kad je za to saznala majka devojčice, prijavila ga je policiji. Miloš je saznao za to, pa je 25. marta pozvao nesrećnu ženu i zapretio joj da će je ubiti. Tada je prijatelj te žene presreo Miloša i pokušao da ga urazumi, ali ovaj ga je brutalno pretukao i pobegao. Zato će nasilnik, osim za obljubu devojčice, odgovarati i za ugrožavanje sigurnosti i za nanošenje teških povreda - kazao je naš izvor.

Dobro poznat policiji, ranije osuđivan


Miloš je, kako saznajemo, dobro poznat policiji po krađama i nasilju. Ranije je osuđivan za ugrožavanje sigurnosti, nanošenje teških povreda, razbojništvo i falsifikovanje isprave

Inače, sa devojčicom su u međuvremenu razgovarali psiholozi i policajci i ona im je rekla da je s Milošem dobrovoljno imala seks i da joj je on "dečko".
- Miloš se narednih meseci krio u prigradskim naseljima, gde je radio kao građevinac, za nadnicu. Koristio je tuđu ličnu kartu, pa policija nije odmah mogla da mu uđe u trag. Često je menjao boravište i kretao se uglavnom po podavalskim selima i u okolini Grocke i Kosmaja - rekao je naš izvor.

Foto: informer.rs

uhapšen u kafani

Lociran u kafani
Miloš je konačno lociran 30. avgusta u jednoj kafani u Sopotu, pa je tamo odmah otišla patrola policije.
- Kada su policajci prišli osumnjičenom i zatražili mu dokumenta, Miloš im je pružio ličnu kartu jednog 23-godišnjeg mladića, koji je čak i ličio na njega. Međutim, policajcima je odmah bilo jasno da ta lična karta nije Miloševa i on je uhapšen. Postoje indicije da je planirao da pobegne na Kosovo sa tuđom ličnom kartom jer je shvatio da mu ovde preti višegodišnja robija - objašnjava naš sagovornik.

Inače, za krivično delo obljuba nad detetom zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora. E. I.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija