• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

02.09.2022

15:37

REŠENA JE MISTERIJA OBEZGLAVLJENOG TELA! DNK analiza potvrdila crne slutnje, jecaji i suze u porodici Džunić!

Z.I.

Vesti

REŠENA JE MISTERIJA OBEZGLAVLJENOG TELA! DNK analiza potvrdila crne slutnje, jecaji i suze u porodici Džunić!

Podeli vest

Rezultati DNK analize potvrđilida je pronađeno obezglavljeno telo pripadalo četrdesetsedmogodišnjem Goranu Džuniću iz Kikinde

Krik i suze ožalošćene majke Gordane, ćerke i rođene braće Gorana Džunića (47), iz Kikinde, nakon što je DNK analizom potvrđeno da je obezglavljeno telo pronađeno u šumarku na periferiji Zrenjanina, 25. avgusta, pripada njemu. 
   

Baš kao i njegova dva brata, Dragan i Saša, majka Gordana je gajila nadu da beživotno telo koji su psi rastrgli na periferiji Zrenjanina, nije njen sin, DNK analiza potvrdila je suprotno:

- Inspektor zrenjaninske policije javio nam je da je DNK analiza potvrdila da se radi o Goranu i radi se o prirodnoj smrti - kroz suze ističe Goranov brat Dragan, uz napomenu da je bio iznemogao, gladan i žedan, a pozlilo mu je nakon toplotnog udara i izdahnuo je u sedećem ili klečećem položaju.

- U tom šumarku, između dva imanja, u blizini okretnice ka Elemiru, seo je i desilo se najgore, a onda su ga našli psi, možda i lisice - dodaje Dragan, iskreno ističući da ni njega, Ni najmlađeg brata Sašu, Goranovu ćerku i majku Gordanu, nada nije napuštala. 

- Već sam doživela strašnu traumu pre više od dve decenije, kad su mi javili da je Goran poginuo dok je bio u vojci. Bilo je to 1999. godine, dok je Goran u Leskovcu bio na odsluženju vojnog roka.

Foto: Z.R

 

Pozvali su me i rekli Majko, popijte bensedin da se smirite, vaš je sin preminuo - procedila je kroz suze majka Gordana, uz napomenu da se njen sin Goran tada dobrovoljno javio da ide na Košare, ali se kod Medveđe ili Bujanovca prevrnuo vojni kamion. 

-  Dvojica vojnika su preživela, među njima i moj sin, mada su mi prethodno javiili da je poginuo Džunić. Ispostavilo se da je stradao njegov kolega, vojnik Đurić. Tada su pogrešili, sad nije greška- teškom mukom pričala je Gordana:

- Svima je moj Goran pomagao. Nikome nije naneo zlo. Pomagao je i dok je bio u Švajcarskoj. Nije zaslužio ovakav kraj- jadala se majka. 
 
- I dalje nam je nejasno zašto tokom pešačenja od Novog Sada  nije od nekog pozajmio telefon i u dve rečenice kazao gde se nalazi. Sve bi sad bilo drugačije. Baš da se nikom ne obrati, ne pozove...

Nikada nećemo moći da dokučimo zašto je tako postupio. Mogao je to da uradi kod prvog salašara koji mu je dao vode. Oni koji su ga napojili rekli su da je bio u svesnom stanju. Lepo im se zahvalio - kaže Dragan, ističući da je Goran Džunić je nestao nakon obeležavanja godišnjice Oluje u Novom Sadu, gde se pešice zaputio bez lične karte i telefona.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija