• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

04.09.2022

18:56

SILOM UŠAO U KUĆU, SIN GA DOČEKAO SEKIROM! Ovo su detalji porodične drame u Ćupriji

printscreen

Vesti

SILOM UŠAO U KUĆU, SIN GA DOČEKAO SEKIROM! Ovo su detalji porodične drame u Ćupriji

Podeli vest

Vukašin K. (45) teško je povređen kada ga je sin D. K. (23) sekirom udario u glavu u Ćupriji

Porodična drama dogodila se kako nezvanično saznajemo jutros oko šest sati u dvorišu porodice V. K.

- Ovo, nažalost nije prvi put da se Vukašinovom domu odigrava porodično nasilje. On se često svađao sa ženom, a verujem i da je bio nasilan prema njoj. Ovo sve što se dogodilo jutros je strašno - priča za Informer izvor upoznat sa slučajem. 

Kako je objasnio Vukašin živi sa ženom u jednoj kući dok njegov sin ima svoju u istom dvorištu. 

- Vukašin se, verovatno po ko zna koji put posvađao sa suprugom, a potom je otišao sinu na vrata. Danijel, verovatno nije hteo da ga pusti unutra ali je on na silu ušao. Ne znam da li je nasrno na sin apa se ovaj branio, ali sumnjam da se baš tako sve desilo. Srećom nije ga udario tim oštrim delom sekire, inače bi ga ubio na mesto - priča komšija.

Foto: J.M.

 

Prema njegovim rečima viku i u Vukašinovom dvorištu čule su prve komšije i odmah zvale policiju.

- Neko od komšija je prijavio slučaj policiji koja je ubrzo stigla, te je srećom izbegnuta tragedija. Verujem da je policija i Hitnu pomoć zvala te su Vukašina odvezli u bolnicu u Ćupriji - objašnjava naš sagovornik.

Kako, takođe nezvanično saznajemo Danijel je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

Inače, prema nekim informacijama Vukašin je od dva udaraca, koliko sumnja da ga je puta sin udario,zadobio teške telesne povrede ima prelome na glavi i smešten je u bolnici.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija