• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2022

11:39

UMESTO SVADBENE TORTE, DOBILA "SVADBENI ŠAMAR"!? Oglasila se pretučena mlada iz Mionice!

S.S.

Vesti

UMESTO SVADBENE TORTE, DOBILA "SVADBENI ŠAMAR"!? Oglasila se pretučena mlada iz Mionice!

Podeli vest

Na svadbi koja se održala proteklog vikenda u Mionici, došlo je do sukoba između obezbeđenja i svatova, a u opštoj makljaži udarena je i mlada

Kako nezvanično saznajemo, opšta tuča je izbila nakon što su radnici obezbeđenja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju izlupao času i popeo se na stolicu.

Snimak ove tuče brzo se raširio i društvenim mrežama, a u komentarima ispod videa javila se i mlada koja je navela da ima i dokaze da je dobila batine.

Foto: S.S.

Tuča na svadbi

- Ako želite da dobijete batine kao ja (MLADA) onda je to pravo mesto za svadbu- napisala je ona u komentaru.

Ostali su joj dalje u komentarima pružili podršku, a ona je navela da duševne rane i strah nemaju čime da joj plate.

Podsetimo, kako su naveli naši izvori, sve je počelo od razbijene čase.

- Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, obezbeđenje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici obezbeđenja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gde su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao da zaštiti poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se u holu svečane sale ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i radnika obezbeđenja - navode naši izvori.

Epilog tuče je sedam povređenih osoba. Teške povrede je zadobio gost na svadbi Dragoljub P., koji je zbrinut u valjevskoj bolnici, dok su lakše povrede zadobili mladoženja i njegov otac. Lakše su povređena i dva radnika obezbeđenja, kao i još dva gosta na svadbi.

U toku je istraga o ovom nesvakidašnjem incidentu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 1 godinu

Bahati svatovi. Ne mozes doci u neciju kucu, u ovom slucaju salu za vencanja i ponasati se kako hoces.

Mesa

pre 1 godinu

80 posto stank nista srbije su cigani ili mesavina srba i cigana sta reci

Sasa

pre 1 godinu

Aj prevedi šta si hteo reci?! Jel nešto na ciganskom?

Aca

pre 1 godinu

Ostaviš mu pare u kafani i još te prebije. Pa gde će lupati čaše i penjati se na stolove nego u kafani , zato ju je bog i namenio. Da je narod pametan da mu niko više ne uđe u taj prostor, tako se u civilizovanom svetu zatvaraju "kafane".

zora

pre 1 godinu

Katastrofa koliko su primitivni i seljaci u pojedinim delovima unutrasnjosti Srbije. Ponasaju se bahato i nemaju poima koliko su jadni i prosti. Da li se to meni cini ili ima i onih koji su naoruzani na toj slici? Kad se prostaci uzimaju za kauboje.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija