• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic, Vijesti

08.09.2022

20:48

UBIJEN JOVAN VUKOTIĆ!

Vesti

UBIJEN JOVAN VUKOTIĆ!

Podeli vest

Šef škaljarskog klana Jovan Jovica Vukotić ubijen je u Turskoj

Vukotić, na kojeg je više puta pokušan atentat, likvidiran je u Turskoj, saznaje Blic.

Vukotić je u tajnim policijskim spisima označen je kao apsolutni vođa škaljarskog kriminalnog klana.

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić ubijen je u Istanbulu, saznaju "Vijesti".

Vest je "Vijestima" potvrđena iz više izvora.

Vukotić je bio u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu.

Foto: Informer

Jovica Vukotić

Vukotić je u Turskoj hapšen i u septembru 2018. godine kada je isporučen Srbiji. Njega je Viši sud u Beogradu bio pravosnažno osudio na 15 meseci zatvora zbog korišćenja falsifikovanog makedonskog pasoša sa njegovom slikom.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) optuživalo ga je da je u novembru i decembru 2020. godine formirao kriminalnu organizaciju radi likvidacije vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera. Navodno, te likvidacije “naručio” je preko kriptovane Sky ECC aplikacije.

Rat škaljaraca i kavačana počeo je krajem 2014. godine kada je u španskoj luci Valensija nestalo 300 kilograma kokaina. Prva žrtva u ratu bio je Goran Radoman, blizak škaljarcima, nakon čije smrti su se nizala ubistva na obe strane.

U sukobu klanova ubijene su i najmanje četiri slučajne žrtve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija