• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Vučićević

13.09.2022

12:18

DEVOJČICE ĆUTALE U STRAHU OD NASILNOG INSTRUKTORA JAHANJA! Pretio je da će zapaliti ergelu, pobiti sve konje AKO PRIJAVE SILOVANJE (VIDEO/FOTO)

V.V.

Vesti

DEVOJČICE ĆUTALE U STRAHU OD NASILNOG INSTRUKTORA JAHANJA! Pretio je da će zapaliti ergelu, pobiti sve konje AKO PRIJAVE SILOVANJE (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Punih 11 godina na imanju ergele kod Lipovačke šume odvijao se težak horor. Nasilni instruktor jahanja napastvovao je maloletne devojčice zloupotrebljavajući njihovo poverenje

Kako je Informer već objavio, uhapšeni instruktor M.Đ. (68) na razne načine se trudio da prikrije svoja nedela. Čak je bio u stanju da posvađa devojčice koje je trenirao kako ne bi postale previše bliske i jedna drugog otkrile jezivu tajnu...Da su skoro sve bile žtve nezasitog seksulanog predatora. Sve do jednom...

- Bio je pravi manipulatior, slakorečiv, ali i nasilan pa je tako držao devojčice u strahu. Jednom je čak zapretio da će spaliti ergelu i pobiti sve konje ukoliko ga neko prijavi- ispričala je u poverenju novinaru Informera gospođa koja je želela da ostane anonimna.

Ona je otkrila i kako je konačno raskrinkan surovi manipulator.

- Najbolja drugarica ćerke vlasnika poverila se drugarici i ispričala sve do poslednje reči kako je postala žrtva seksualnog predatora, instruktora jahanja u koga je imala neograničeno poverenje. Ona je odmah sve ispričala ocu, koji je saznaavši istinu i od drugih devojčica sve prijavio policiji-ispričao je izvor Informera ponavljajući da su godinama svi strahovali od nasilnog instruktora jahanja, ali da ni u najgorem košmaru nije slutila kakav se užas noću, kada svi zaposleni odu kući dešavao u pansionu ergele.

Foto: V.V.

 
Već bio hapšen zbog istog krivičnog dela

Podsetimo instruktor jahanja i kasakader M.Đ.(68) uhapšen je pod sumnjom da je u prethodnih 11 godina seksualno napastvovao najmanje 10 devojčica i devojaka. M. Đ je osumnjičen za jedno silovanje, jedno silovanje u pokušaju i više dela  nedozvoljene polne radnje.

Inače, osumnjičeni je zbog istih krivičnih dela već bio uhapšen 2011. godine, ali je zbog nedostatka dokaza oslobođen 2016. godine. Osumnjičenom M.Đ je određeno zadržavanje do 48h i u sredu će biti priveden Višem javnom tužilaštvu na saslušanje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija