• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2022

19:05

OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE PRODAVAO DROGU U SOPOTU! Pakete krili u šumi, komšije primetile JEDNU PROMENU kod njih (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE PRODAVAO DROGU U SOPOTU! Pakete krili u šumi, komšije primetile JEDNU PROMENU kod njih (FOTO)

Podeli vest

Devojka A.J. (23) i njen nevenčani suprug V.S. (28) uhapšeni su u Sopotu zbog sumnje da su dilovali drogu koja je pronađena sakrivena u šumi u blizini njihove kuće

Kako Kurir nezvanično saznaje, A.J. i V.S. uhapšeni su u utorak uveče, nakon što ih je policija duže vreme pratila.

- Njih dvoje su mesecima bili na merama, a inspektori su u utorak uveče krenuli za A.J. koja je izašla iz kuće i uputila se ka šumi koja se nalazi na oko 100 metara od porodičnog doma. Kada je ušla u šumu, prišla je drvetu, sagla se i iz žbunja izvadila dva veća i jedan manji paket sa marihuanom - priča izvor Kurira i nastavlja:

- Pakete je sakrila u odeću, a u tom momentu su iz zasede iskočili policajci i stavili joj lisice.

Foto: Društvene mreže

Kada su inspektori pregledali okolinu, u žbunju i lišću pronašli su još dva PVC paketa sa identičnom materijom, kao i vagicu za precizno merenje.

- Po dobijanju naloga od suda, policajci su se uputili u kuću u kojoj sa suprugom živi A.J. Tamo je uhapšen i V.S. kod koga je pronađen jedan džoint, 90.500 dinara, kao i mobilni telefon - kaže izvor i dodaje da je od bračnog para zaplenjeno 360 grama marihuane.

Foto: MUP Srbije

On navodi da je A.J. sada prvi put uhapšena.

- Ona ranije nije hapšena, ali je njen suprug poznat policiji. Njega su u ovom gradu u okolini Beograda i 2021. i 2020. godine privodili zbog posedovanja oko 30 grama marihuane, zbog čega su protiv V.S. pokrenuti postupci koji su u toku - dodao je izvor.

Komšije navode da je u poslednje vreme primećeno da je bračnom paru skočio životni standard.

- Oni su ranije živeli prilično skromno, ali se odjednom po fotografijama koje je devojka objavljivala na društvenim mrežama primetilo da imaju više novca. To je svima bilo sumnjivo - rekao je komšija.

Foto: Društvene mreže

Bračni par će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Postupajući zamenik tužioca naložio je i veštačenje pronađene zelene materije - kaže izvor.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija