• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2022

19:09

DA SRCE ZADRHTI! KADA SU IZVODILI OTMIČARA, POTEZ ĆERKE OTETOG VLASNIKA AUTO SERVISA DIRNUO SVE PRISUTNE! Pogledajte prvi snimak i fotografije uplakanog taoca sa Palilule! (Video, Foto)

Informer

Vesti

DA SRCE ZADRHTI! KADA SU IZVODILI OTMIČARA, POTEZ ĆERKE OTETOG VLASNIKA AUTO SERVISA DIRNUO SVE PRISUTNE! Pogledajte prvi snimak i fotografije uplakanog taoca sa Palilule! (Video, Foto)

Podeli vest

Drama na Paliluli uspešno je okončana kada je pregovarački tim policije uspeo da nagovori otmičara da se preda, a ekipa Informera zabeležila je trenutak kada je izveden oteti vlasnik auto servisa

Oteti čovek preživeo je tročasovnu dramu kada je muškarac kojeg poznaje uleteo u njegov auto servis i držao ga kao taoca uz pretnju nožem.

Vlasnik servisa Boban, kako su naveli njegovi članovi porodice, bolestan je čovek, jer se pre sedam godina šlogirao tako da su se njegovi najbliži, plašili da neće preživeti ovakav stres.

Srećom, drama je uspešno okončana, a u trenutku kada je policija izvodila otmičara, ćerka otetog se zatrčala i pala tati u zagrljaj.

Pogledajte taj momenat u snimku od 40. sekunde.

Takođe, u galeriji možete videti trenutak srećnog završetka drame. Oteti vlasnik servisa u suzama izlazi iz radnje i grli članove porodice i prijatelje, nakon čega ga je vozilo Hitne pomoći odvezlo u Klinički centar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija