• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

17.09.2022

11:58

SRBIN UBIO ŽENU, RANIO ZETA PA PRESUDIO SEBI! Krvavi pir u Švajcarskoj

Vesti

SRBIN UBIO ŽENU, RANIO ZETA PA PRESUDIO SEBI! Krvavi pir u Švajcarskoj

Podeli vest

Muškarac, za kog švajcarski mediji navode da je poreklom iz Srbije (57), ubio je svoju suprugu (54), teško ranio zeta (36), pa presudio sebi posle svađe u porodičnoj kući u naselju Elsau u predgrađu Ciriha

Kako prenose švajcarski portali, zločin se dogodio 8. septembra, a njemu su prisustvovale ćerka i unuci Srbina.

- Oko 21 sat uveče začuli smo vriske, a potom i nekoliko pucnjeva. Nismo znali šta se dešava, ali sigurno je ispaljeno 4 ili 5 hitaca, videli smo da je policija došla oko kuće - kažu komšije para za Blick.

Ispostavilo se da je muškarac najpre ubio ženu, ranio zeta, a kada je video šta je uradio, pucao je u sebe. Hitna pomoć prevezla je dvojicu povređenih muškaraca do bolnice, gde je zet operisan, a napadač je preminuo.

- Duboko smo tužni i u šoku. Nije bilo svađe tog dana, svi smo bili u kući, zajedno smo provodili vreme, sve je bilo u redu. Ne mogu da objasnim šta se dogodilo, naš otac mora da je izgubio razum. Izgubili smo svoje najmilije, a bili smo srećna porodica - rekla je za 20minuten.ch druga ćerka bračnog para.

Kako je objasnila, roditelji, sestra, zet i dvoje dece živeli su zajedno u porodičnoj kući.

- Zet je pukom srećom, uprkos tome što je bio ranjen, uspeo da izvede moju sestru i decu iz kuće na bezbedno, kada je tata zapuicao. On se posle toga sakrio u sobi. Još uvek je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti. Neutešni smo, u šoku, možda ćemo jednog dana uspeti da shvatimo šta se dogodilo - priča ćerka.

Delovali su fino

Komšije srpskog bračnog para o njima su imale samo reči hvale.

- Delovali su kao fini ljudi, uvek su bili prijateljski nastrojeni. Nakon pucnjave policija nas je zamolila da ostanemo u kućama, mnogo smo se uplašili - rekli su za medije.

Sa njom se složio i rođak, koji je potvrdio da nikada nije bilo neprijatnosti niti neslaganja.

- Delovali su kao skladna porodica koja je veoma bliska. Švajcarska policija saopštila je da oni nisu pucali prilikom intervencije, ali da je na mesto tragedije poslata specijalna jedinica.

- Još uvek se ne zna u koga je muškarac prvo pucao. Istragu sprovode kantonalna policija i tužilaštvo - saopštila je švajcarska policija i dodala da su učesnici ove porodične drame srpskog porekla, ali da svi poseduju švajcarska dokumenta.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17