• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

17.09.2022

18:45

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Među navijačima koji su napali policiju su i "Principi" Velje Nevolje! (Video)

Zoran Sinko

Vesti

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Među navijačima koji su napali policiju su i "Principi" Velje Nevolje! (Video)

Podeli vest

Među stotinak maskiranih navijača koji su kod Hrama svetog Save bakljama i motkama napali policajce nalazi se nekoliko desetina pripadnika navijačke grupe "Principi" ekskluzivno saznaje Informer

Prema nezvaničnim saznanjima policija je došla do operativnih saznanja da se organizovana grupa "Principa" iz Borče, Koteža i sa Karaburme probila do centra grada i da napada uniformisane pripadnike policije koji obezbeđuju grad

Podsećamo, navijačku grupu "Principi" osnovao je kriminalni klan pod vođstvom uhapšenih Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića (Mesar). Vođe i članovi klana uhapšeni su u februaru 2021. godine, a na teret im se stavljaju teška krivična dela. U bliskoj su vezi sa Kavačkim klanom Radoja Zvicera.

Pogledajte dramatične snimke napada na policiju tokom održavanja Evroprajda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Istina

pre 1 godinu

Narod je prevaren. Parada srama je bila otkazana i tako je trebalo da ostane. Izvedena je teška manipulacija da se ne bi skupilo ponovo 100.000 porodničnih ljudi. Zabrana je zapravo bila usmerena samo ka narodu koji se protivi homoseksualnim manifestacijama i okupaciji. I ovaj članak je takođe teška manipulacija. Sad su svi koji napadnu policiju "veljini koljači". Da nije možda i pristojan narod koji ne pristaje na homoseksualnu okupaciju deo "koljača i mesara"? Ovaj članak perfidno na to ukazuje. Ja sam pristalica zvanične vlasti, ali mislim da je trebalo da se drže reči i otkažu svima šetnje. Ovako...prevaren narod će odgovoriti podrškom ili nedostatkom podrške.

Informator SNS mafije

pre 1 godinu

Ekskluzivne informacije k'o Veritas klozetos papiri ??? Zubati drekavac i njegovi copy/paste teletabisi su čudo ?

Milan

pre 1 godinu

Pa Velja je radio za SNS kad su skupljali glasovie, to su njihovi prijatelji.

Gak

pre 1 godinu

Први велики корак ка рушењу проамеричке вучићеве владе.велика вучићева грешка

Jovan

pre 1 godinu

Milicijo, mamu vam jebem što ne bijete ova kriminalana plaćenička govna.

Dragi

pre 1 godinu

Beograd...nije SRPSKI grad. Shvatite to jednom. Treba izmestiti sve institucije države u Kragujevac i Kruševac. Kragujevac-glavni grad. Kruševac-prestonica. Tada i samo tada svi antisrbi i žuta banda i svi kriminalci će napustiti Beograd. To je rešenje svih problema i spasenje za Srbiju. U protivnom, Beograd će nam svima (svim Srbima i svim srpskim državama) doći glave.

Vučićeviću pokrovitelju peders

pre 1 godinu

Pederi na vlasti a nekakvimprincipi na ulici. Milina. Mi normalni možemo komotno u ludnice

Dragan

pre 1 godinu

Vučiću PEderu, VULIN POZADINAC VUČIĆEVIĆU JEL TE NIJE Sramota, džaba sinu naručuje četničke pesme na ispraćaju. Ima da ga karaju pederi

Petar

pre 1 godinu

Moglo se i predvideti !!! E tu gamad osuditi po kratkom postupku !!! Za te i takve...maksimalne moguce kazne !!!

Makivic Vladimir PUTIN

pre 1 godinu

Bio sam za Vucica e sad sa ovom izjavo da su ovi ćasni momci veljini vojnici . Niste mogli da padnete niže i da se zgadite građanima cele Srbije

Dimitrije

pre 1 godinu

Šta ćete još da izmislite da biste opravdali današnju bruku garniture na vlasti?

Stojke

pre 1 godinu

Kako vas nije sramota?Pa koliko vas bre placaju kada se ovoliko uvlacite u dupe pickoustom i njegovim sledbenicima,pa imate li bar gram savesti?!Dokle bre lazee ovaj napaceni narod govna jedna raspala,kako bre spavate nocu?!Sram vas bilo govna lazljiva!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija