• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2022

12:01

GLAVU JOJ JE SMRSKAO DRVETOM, BIO JE MNOGO LJUBOMORAN! Komšije progovorile o detaljima STRAVIČNOG ZLOČINA!

Zoran Sinko

Vesti

GLAVU JOJ JE SMRSKAO DRVETOM, BIO JE MNOGO LJUBOMORAN! Komšije progovorile o detaljima STRAVIČNOG ZLOČINA!

Podeli vest

U Zemunu je noćas pronađeno telo S.S.(27) u prizemnoj kućici, u ulici Živka Petrovića. Kako nezvanično saznajemo nesrećna žena je pronađena mrtva sa povezima preko usta i nosa

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, policija ju je zatekla mrtvu s povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

Foto: Zoran Sinko

Zemun

Lekari Hitne odmah su zatražili asistenciju policije koja je obavila i uviđaj.

Prema prvim informacijama, posredi je bilo porodično nasilje "okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža S. D. (33).

Posle tvrdnje nekolicine komšija da se nikakvo ubistvo tu nije desilo nego dsa je mlada žena umrla prirodnom smrću, drugi meštani odmah su ispričali šta su sinoć čuli šta se dogodilo, a i o kakvoj je porodici reč.

Foto: Zoran Sinko

Zemun

- Porodica se doselila iz Bujanovca pre nekih pola godine. Svud su išli zajedno, i decu nisu puštali samu. Normalno su se ponašali i tu su bili podstanari a ubijena žena je nosila feredžu - kažu i dodaju:

Foto: Zoran Sinko

Komšija

- Čuli smo da ju je ubio drvetom. Glavu joj je smrsakao, i celu je vezao i bilo je jezivo. Krvi je bilo na sve strane u kući. Ništa nismo čuli, probudila nas je policija...

Dodaju i da je porodica bila u teškoj finansijskoj situaciji.

- Da nam je rekla da joj treba bilo kakva pomoć, svi bismo joj pomogli. Nikad se nije žalila i nije davala znake da ovako nešto može da se desi - kažu komšije i dodaju da su bili u šoku kada su čuli da ju je tako brutalno ubio.

Dodaju i da je ona u fabrici satova radila svega 15 dana i da ju je on "od ljubomore naterao da prestane".

Foto: Zoran Sinko

Zemun

- Viđali smo je s naočarima za sunce jer je ispod imala modrice. Bio je vidno ljubomoran i nije joj dao da ima kontakt ni sa kim - kažu komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija