• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2022

19:42

BOLESNO! Na društvenim mrežama KUKAO, TRAŽIO LJUBAV I ŽENU ZA BRAK, A ONDA JE IZBO LJILJANU!? Ovo je Robert za kojim se traga u Subotici!

printscreen

Vesti

BOLESNO! Na društvenim mrežama KUKAO, TRAŽIO LJUBAV I ŽENU ZA BRAK, A ONDA JE IZBO LJILJANU!? Ovo je Robert za kojim se traga u Subotici!

Podeli vest

Za Robertom Velimirovićem traga čitava subotička policija zbog sumnje da je nasmrt izbo bivšu suprugu Ljiljanu

On je, kako se sumnja, nešto pre 14 časova došao u stan u ulici Srgeja Jesenjina broj 23, gde je živela njegova bivša supruga sa svojom majkom, Robertovom nekadašnjom taštom, i na njene oči je izbo. Nesrećna žena je izdahnula od posledica ubadanja, a ubica je pobegao. 

Foto: N. Đ./Informer

Ulaz u zgradu gde je ubijena Ljiljana Velimirović

Komšije kažu da Robert i Ljiljana dugo nisu bili u braku. Za njega kažu da je alkoholičar, a Ljiljanu opisuju kao vrednu ženu, koja je uvek bila nasmejana, odškolovala je kćer u Londonu, a ovo leto je, kako kažu, putovala i uživala.

Strašno. U trenutku ubistva u stanu je bila i njena majka. Ljiljana se tu doselila kada se razvela od supruga, a komšije navode i da je njen suprug došao da se pomire. Verovatno nesrećnica nije želela, pa je on ubio. Ljilja je radila u fabrici čipke, a imaju i veliku ćerku - kažu komšije.

Žalio se na društvenim mrežama i tražio ženu za brak?!

Foto: printscreen

Robert Velimirović

Na Fejsbuk profilu Roberta Velimirovića pronašli smo post u kojem se on žalio kako je teško pronaći ljubav. 

"Teško je naći ljude koje će te voleti bez obzira na sve...", napisao je Robert. 

Foto: printscreen

Žalio se

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA U SUBOTICI: Robert pokušao da se pomiri sa Ljiljanom, PA JE IZBO PRED MAJKOM?!

Takođe, on je član brojnih grupa za ćaskanje i upoznavanje, pa se u jednoj od njih, koja je naslovljena "Tražim ozbiljnu ženu za brak", oglasio, verovatno, kako bi pronašao novu ljubav?! 

Foto: printscreen

Tražio ženu za brak...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Jao majko moja pogledaj samo tu facu alkosa pa vidi se kakav je i po slici

Dragan

pre 1 godinu

Slazem se sa vama... Nesto se vidi i na faci coveka..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!
"NEZAKONITO, NEDOZVOLJENO..."

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!

Grčki premijer Kirijakos Micotakis izjavio je, povodom toga što nova predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova prilikom polaganja zakletve nije izgovorila reč "Severna" koja je sastavni deo ustavnog naziva te države, da je njen "provokativni izbor" da prekrši zvanični tekst svoje zakletve i da svoju zemlju nazove drugim imenom nezakonit i nedozvoljen.

13.05.2024

09:10

Zabava

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"
Kultura

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

10:31

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00