• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

20.09.2022

21:51

ČETVORO DECE I PETO NA PUTU OSTALI SIROČIĆI... Oglasila se trudna žena nastradalog trubača, VAN SEBE OD BOLA!

Društvene mreže

Vesti

ČETVORO DECE I PETO NA PUTU OSTALI SIROČIĆI... Oglasila se trudna žena nastradalog trubača, VAN SEBE OD BOLA!

Podeli vest

"Javio mi se posle nastupa. U pola 2 ujutru porukom. Samo mi je rekao da je pošao kući. U pola 6 sam se probudila. Mislila sam da će tada doći. Nije ga bilo. Nije se javljao na telefon..."

Ovako u potresnoj ispovesti priča Hirijeta Milošević, supruga trubača Dalibora, koji je u ponedeljak u zoru nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinačkih rudnika. Njegov brat od tetke takođe je nastradao dok su trojica mladića koji su bila sa njima zadobili povrede.

Supruga nastradalog Dalibora smogla je snage i sa teskobom u glasu ispričala šta se dogodilo kobnog jutra.

- Ja sam njemu poslala poruku u 22.30 sati. Pitala sam ga da li je pošao, ali mi tada nije odgovorio. U pola 2 mi je stigla poruka da je krenuo kući, mislila sam autobusom, jer je rekao da će kupiti kartu - u suzama priča Hirijeta.

Navodi da se u pola 6 probudila kako bi ga dočekala jer je mislila da tada stiže autobus iz Novog Sada za Vladičin Han.

- Nije ga bilo. Zamolila sam svekrvu da ga nazove, jer nisam imala kredit, a on mi se nije javljao ni odgovarao na poruke na Vacapu. Ona ga je pozvala nekoliko puta, međutim, nije joj se javljao - dodaje Hirijeta.

Sa teskobom u glasu supruga nastradalog trubača prisetila se momenta kada je saznala da je Dalibor imao nesreću.

- Oko pola osam ujutru nazvao me je jedan poznanik i pitao me da li znam da je Dalibor imao nesreću. Pitala sam ga odmah da li je mrtav. Kazao mi je da su dvojica mrtvi, a jedan živ. Nije smeo da mi kaže da je nastradao jer sam u drugom stanju i plašio se. Tek kada su svekar i svekrva došli iz bolnice u Nišu rekli su mi strašne vesti da je moj suprug poginuo - priča u suzama Hirijeta.

Foto: Društvene mreže

Hrijeta i Dalibor Milošević

Prema njenim rečima za volanom je bio Stanislav A, brat od tetke njenog supruga, koji se prema njenim rečima navodno uspavao dok je vozio.

- Rekli su nam da se vozač uspavao i da su svi spavali u kolima. Iz Novog Sada do jednog restorana gde su napravili pauzu kako bi popili kafu vozio je moj suprug. Posle toga su se zamenili jer je Dalibor bio jako umoran i želeo je da odspava - drhtavim glasom dodaje Hirijeta.

Pojašnjava da su Dalibor i Stanislav bili vezani i u istom bendu. Nikada, kako kaže, nisu imali problema u svom odnosu.

- Sa njima su u kolima bili jedan dečko iz Kule i dva iz Vlasotinca koji su u bendu sa njima - dodaje Hirijeta.

Foto: Društvene mreže

Nastradali trubači

Navodi da je Dalibor bio dobar čovek koji je samo otišao da zaradi novac za svoju decu i za porodicu.

- On ima dva sina iz prvog braka, stariji ima 13 godina, a mlađi 11. Iz braka sa mnom ima ćerku od pet godina i malecku od osam meseci. Bio je mnogo dobar čovek, svima je pomagao, mnogo dobar čovek. Kome je trebala pomoć on bi mu pomogao. To svi znaju - priča Hirijeta u suzama i dodaje da će sahrana njenog supruga biti sutra u Vladičinom Hanu.

Podsetimo, nesreća se u kojoj su nastradali Dalibor i Stanislav dogodila se na auto-putu Beograd-Niš u ponedeljak u 4.40 sati.

Foto: društvene mreže

automobil potpuno smrskan

- U udesu je učestvovalo putničko vozilo "fiat punto" beogradskih tablica i kamion sa grčkim registarskim oznakama. U putničkom automobilu bilo je pet osoba. Poginuo je vozač i putnik koji se u vozilu nalazio iza njega. Uzrok nesreće se utvrđuje - kazao je osnovni javni tužilac iz Aleksinca Ivan Mitrović.

Putničko vozilo, prema nezvaničnim informacijama, kretalo se iz pravca Beograda, a sve ukazuje da je prešlo u suprotnu traku na delu auto-puta gde se obavljaju radovi i direktno se sudarilo sa kamionom koji mu je dolazio u susret.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija