• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2022

08:38

SERIJSKI SILOVATELJ ŽENE NAPADAO U OVIM DELOVIMA BEOGRADA! Manijak posle 15 godina robije ponovo šeta prestonicom

prinstscreen, društvene mreže

Vesti

SERIJSKI SILOVATELJ ŽENE NAPADAO U OVIM DELOVIMA BEOGRADA! Manijak posle 15 godina robije ponovo šeta prestonicom

Podeli vest

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda izašao je na slobodu nakon što je odslužio 15 godina robije zbog silovanja i razbojništava koje je izvršio u septembru 2007. godine. Žene je napadao i krao u šest krajeva u Beogradu

On je 2008. godine osuđen zbog silovanja, pokušaja silovanja i šest krađa na Dorćolu, Starom gradu, Vračaru, Karaburmi, Mirijevu i Zvezdari.

Ovaj nepopravljivi manijak prvi put je silovao kad je imao samo 14 godina i do sada je proveo ukupno tri decenije iza rešetaka.

Pošto je sasvim izvesno da će na slobodi opet napasti neku ženu, sud je obavestio beogradsku policiju da je Milošević na slobodi kako bi ga držali pod nadzorom.

Foto: Društvene mreže

Igor Milošević

Sa 14 godina napao devet devojaka i silovao tri

Inače, Milošević je 1992. godine, kad je imao samo 14 godina, za samo tri dana napao čak devet devojaka, od kojih je tri silovao, zbog čega je osuđen na popravni dom.

Na slobodi se našao 2001. godine, ali zatvor ga nije opametio, pa je za samo mesec dana izvršio osam razbojništava i silovao jednu devojku, M. A., u kozmetičkom salonu u kom je radila.

Naime, Milošević je tada ušao u salon i tražio kremu, ali čim je video da se ključ lokala nalazi u bravi, zaključao je vrata i odvukao devojku u prostoriju sa solarijumom, gde ju je silovao. Zbog toga je osuđen na deset godina zatvora, ali mu je šokantnom odlukom suda dozvoljen uslovni otpust i iz "Zabele" je izašao posle nepunih šest godina, u avgustu 2007.

Kao što se i očekivalo, manijak je odmah krenuo u nove pljačke i silovanja. Napadao je žene naoružan nožem, pljačkao ih, a jednu radnicu butika u Ulici Maksima Gorkog u centru Beograda odvukao je u kabinu za presvlačenje i brutalno je silovao, sve vreme joj držeći nož pod grlom.

Foto: Informer

Već narednog dana je ušao u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe na opštini Voždovac i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Milošević je u martu 2008. godine osuđen na 15 godina zatvora, pri čemu mu je vreme provedeno u pritvoru nakon hapšenja uračunato u kaznu.

Sudija je prilikom izricanja presude naglasio da je Igor "društveno opasan".

Kada je monstrumu predočeno da ima pravo na žalbu Vrhovnom sudu, Milošević je rekao da se neće žaliti na kaznu i dodao: "Sigurno neću ponoviti delo za koje sam osuđen." 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija