• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

24.09.2022

11:38

PRVI DETALJI TRAGEDIJE KOD MALOG ZVORNIKA! Dečaku nije bilo spasa, borba lekara za život devojčice i oca!

Informer.rs

Vesti

PRVI DETALJI TRAGEDIJE KOD MALOG ZVORNIKA! Dečaku nije bilo spasa, borba lekara za život devojčice i oca!

Podeli vest

U selu Radalj kod Malog Zvornika jutros oko sedam časova konstatovana je smrt devetogodišnjeg dečaka, rečeno je Tanjugu u PU Šabac

Njegova 11-godišnja sestra i otac star 39 godina prevezeni su u teškom stanju bolnicu u Loznici i zadržani na lečenju. Posle dojave, na mesto nesreće izašli su policija i hitna pomoć, a više tužilaštvo je naložilo obdukciju tela dečaka.

Sumnja se da je smrt dečaka posledica trovanja ili gušenja gasovima, a prema nekim informacijama u kući je bio uključen agregat.

RTS je prethodno javio da je reč o dečaku iz petočlane porodice Ametović, koja živi u izuzetno lošim uslovima. O četvoro mališana brinuo je tridesetosmogodišnji otac koji zbog bolesti ne može da radi poslove kojima je donedavno prehranjivao porodicu, navodi RTS.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija