• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2022

07:00

OTKRIVAMO KUDA SE KREĆE MANIJAK POSLE IZLASKA SA ROBIJE Zlotvor izbegava ulice gde je ranije silovao!

printscreen instagram

Vesti

OTKRIVAMO KUDA SE KREĆE MANIJAK POSLE IZLASKA SA ROBIJE Zlotvor izbegava ulice gde je ranije silovao!

Podeli vest

Serijski silovatelj od 20. septembra, kad je izašao s robije, skita po centru Beograda, kao i po Banovom brdu i Krnjači, ali ne zalazi u delove grada gde je 2007. silovao prodavačice i gde je tada uhapšen

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) od 20. septembra, od kada je izašao iz zatvora, skitao je po centru Beograda, kao i po Banovom brdu i Krnjači. Međutim, svesno ili ne, nije zalazio u ulice gde je 2007. napadao i silovao prodavačice u lokalima, kao ni po Adi Huji, gde je tada uhapšen.

Peške ili prevozom

Nakon što je Milošević izašao iz zatvora "Nova skela", fotografisan je na autobuskoj stanici i tada se saznalo kako izgleda posle 15-godišnjeg boravka u zatvoru. Od tada su društvene mreže bukvalno zatrpane njegovim fotografijama, jer su ga ljudi slikali skoro na svakom koraku i preko interneta upozoravali žene iz tih delova grada da se pripaze silovatelja!

- Milošević nema kod sebe lična dokumenta, niti telefon i on verovatno nije ni svestan da se o njemu toliko piše i govori u javnosti. Po izlasku iz zatvora je spavao po podrumima i haustorima zgrada, a u međuvremenu se prijavio Centru za socijalni rad na opštini Palilula kao beskućnik - otkriva dobro upućeni izvor Informera, i dodaje:

- Po izlasku s robije dve noći je spavao u jednoj zgradi u Kosovskoj ulici, a zatim u Hilandarskoj i Krunskoj ulici. On je pod nadzorom inspektora u civilu, a prati se i pomoću video-nadzora jer postoji realna opasnost da će opet nekog napasti i silovati i da će krenuti u pljačke, pošto nema ni dinara kod sebe. Svi u familiji su ga se odavno odrekli i niko ga nije posećivao u zatvoru.

SERIJSKI SILOVATELJ LUTA BEOGRADOM KAO TEMPIRANA BOMBA! Evo šta građani misle o puštanju na slobodu OPASNOG PRESTUPNIKA (VIDEO)

Inače, građani su u subotu ujutro fotografisali Miloševića kod Crkve Svetog Marka, a onda je primećen u Dalmatinskoj ulici, kod Hale "Pionir" i kod jednog marketa u Krnjači. U nedelju je manijak viđen na Bulevaru despota Stefana, kod restorana "Banija", zatim kod Bajlonijeve pijace, da bi dva sata kasnije bio gotografisan u Kirovljevoj ulici na Banovom brdu, dok je čekao autobus prema gradu.

Činjenica je da Milošević nije promenio stare navike i gradom se kreće ili pešice ili gradskim prevozom. Međutim, za prvih pet dana na slobodi niko ga nije video na mestima gde je 2007. i 2001. napadao i silovao svoje žrtve. Čini se da svesno u širokom luku zaobilazi te delove grada. Takođe, ni u jednom trenutku nije primećen u blizini nehigijenskih naselja na Karaburmi, kod Ade Huje, gde je uhapšen pre 15 godina.

Podsetimo, Milošević je 1992, kad je imao samo 14 godina, za samo tri dana napao čak devet devojaka, od kojih je tri silovao, zbog čega je osuđen na popravni dom. Na slobodi se našao 2001, ali je za samo mesec dana izvršio osam razbojništava i silovao jednu devojku, M. A., u kozmetičkom salonu na Dorćolu, u blizini Prve beogradske gimnazije.

Opasnost po društvo

Zbog toga je osuđen na deset godina zatvora, ali mu je šokantnom odlukom suda dozvoljen uslovni otpust i iz "Zabele" je izašao posle nepunih šest godina, u avgustu 2007.

Kao što se i očekivalo, manijak je odmah krenuo u nove pljačke i silovanja. Napadao je žene naoružan nožem, pljačkao ih, a jednu radnicu butika u Ulici Maksima Gorkog u centru Beograda odvukao je u kabinu za presvlačenje i brutalno je silovao, sve vreme joj držeći nož pod grlom. Već narednog dana je ušao u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe na opštini Voždovac i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare. Za ova dela je osuđen na 15 godina zatvora i tom prilikom je sudija istakao da Milošević predstavlja "opasnost po društvo".

Polemika - gde kupiti suzavac ili elektrošoker

Jedna od glavnih tema na društvenim mrežama je - čime žene mogu da se odbrane od manijaka i gde može da se kupi elektrošoker ili suzavac. Inače, cena suzavca ili biber spreja, kako se obično reklamira, kreće se od 1.500 do 1.700 dinara u radnjama, dok su elektrošokeri od 2.000 do 7.500 dinara. Ova sredstva samozaštite mogu se kupiti i na pojedinim pijacama ili preko oglasa, po povoljnijim cenama, ali upućeni uvek preporučuju da se kupuju nova, u radnjama.

 

Evo šta građani misle o serijskom silovatelju na slobodi!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija