• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

27.09.2022

18:27

BELIVUK PROGOVORIO O UBISTVU JOVANA VUKOTIĆA! Otkrio šta je VOĐA ŠKALJARACA UČINIO NJEMU I MILJKOVIĆU!

printscreen

Vesti

BELIVUK PROGOVORIO O UBISTVU JOVANA VUKOTIĆA! Otkrio šta je VOĐA ŠKALJARACA UČINIO NJEMU I MILJKOVIĆU!

Podeli vest

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici

Nakon Marka Miljkovića, koji je izazvao muk u sudnici na početku pripremnog ročišta, uvodnu reč je izneo i Veljko Belivuk koji je pred sudom izjavio da mu nije žao što je ubijen vođa škaljaraca Jovan Vukotić.

Kako saznajeno, Belivuk je tokom osporavanja dokaza pet puta ponovio da mu nije žao Vukotića.

- Meni baš nije žao, platio je moje i ubistvo Marka Miljkovića, trebalo je da budemo ubijeni na aerodromu u Tivtu pa nikom nije bilo žao mene - rekao je navodno Belivuk.

Belivuk se osvrnuo na ubistvo Vukotića jer je zbog likvidacije u Istanbulu uhapšen visokopozicionirani član kavačkog klana Radoje Živković, čija supruga je vlasnica kuće u Surduku gde je prema navodima optužnice klan Velje Nevolje spalio telo ubijenog Gorana Mihajlovića.

Tokom izlaganja, kako takođe saznajemo, rekao je i da ga je "baš briga za skaj".

- Baš me briga za Skaj, nikada ga neću prihvatiti, sve je ovo fingirano, namešteno i montirano - rekao je navodno Belivuk.

Pripremno ročište je danas završeno, a glavni pretres odnosno javno suđenje, trebalo bi da počne 17. oktobra.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija