• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Redakcija Informer

30.09.2022

14:58

VELIKA POBEDA INFORMERA! MANIJAK SKLONJEN SA ULICE! Na osnovu našeg intervjua uhapšen serijski silovatelj Igor Milošević!

Insider

Vesti

VELIKA POBEDA INFORMERA! MANIJAK SKLONJEN SA ULICE! Na osnovu našeg intervjua uhapšen serijski silovatelj Igor Milošević!

Podeli vest

Policija je danas oko 14.30 u Cvijićevoj ulici uhapsila serijskog silovatelja Igora Miloševića! Ovaj manijak zbog koga danima vlada panika u javnosti priveden je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, a na osnovu intervjua koji je u utorak dao Informeru

Naši novinari i urednici predali su juče Tužilaštvu zahtev za postupanje i kompletan video-materijal koji smo snimili sa Miloševicem, a u kome on otvoreno priznaje da i dalje ima snažan nagon za silovanjem, da se nije resocijalizovao ni posle 30 godina u zatvoru. 

Foto: Aleksandar Jovanović

Igor Milošević

Tužilaštvo je, na onsovu naših dokaza koje smo im dostavili, procenilo da je Milošević ozbiljna opasnost po bezbednost građana i da postoji ozbiljan osnov za sumnju da bi mogao ponovo da počini neko silovanje.

Kako saznajemo, Milošević će, između ostalog biti optužen što je tokom razgovora u Informeru više puta našim novinarkama i urednicama upućivao pretnje silovanja i  ubistva.

Redakcija Informera zahvaljuje se MUP i Tužilaštvu na brzoj reakciji. Ovim je Informer definitivno dokazao da je pravi motiv objavljivanja intervjua bila zaštita žena, naših supruga, ćerki, sestara, devojaka...

Informer saopštava da će pokrenuti zvaničnu inicijativu u Skupštini Srbije za izmenu zakona kako bi se u buduće onemogućilo bezuslovno puštanje na slobodu serijskih silovatelja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zdravko

pre 1 godinu

Hahaha kako pokusavate da se izvadite sada. Nije trebalo da objavljujete intervju sa Igorom Milosevicem. Nije ni čudo sto vas ljudi bojkotuju.

lol

pre 1 godinu

priceden i zadrzan na 48h, posle ce opet napolje.. ko kaze da je uhapsen?

Bojan

pre 1 godinu

Vučićeviću gnjido jedna usrana. Jebo te Vučić, izađi mu iz bulje. Moram da pitam zaposlene kako možete da radite za tu gnjidu? Razumem ja i platu i sve, ali nije mi jasno kako za gnjidu mozete da radite? Pa ja bi pre gladovao...

Mikan

pre 1 godinu

Nemaju osnova za hapšenje.demokratija govora.možeš sa kažeš šta hoćeš ali nesmeš da uradiš.lično da se ja pitam kastracija bi bilo rešenje.e sad treba da se privede ona oaktivistkinja što je izudarala onog lika i informer novina.

Jelena

pre 1 godinu

Jel, znate da ste i vi krivi za paniku u narodu? Da ste prekrsili ljudska prava osobe koja je odlezala za sta je osudjena, i da je policija koja je uhapsila tu osobu isto prekrsila zakon o ljudskim pravima!!!!???? Nadam se da cete odgovarati pred zakonom!!!!

goxy

pre 1 godinu

Treba vam jebati mater fasisticku!!! Govna iz Informera...volite manijake??!! E pa sad cemo vam jebati mrtvu majku...prvo onom skracenom majmunu

Nikola

pre 1 godinu

Vi iz iformera ste najveci ološ! Bando ološka! I ti koji ovo citaš si ološ kao i tvoj gazda,a i njegov gazda!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija