• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mediji

01.10.2022

11:21

ZVICERU OSVETNICI NA TRAGU, LAŽIRAO JE SVOJU SMRT?! Oprečne vesti o sudbini vođe kavčana, DA LI JE UBIJEN U OVOM AUTOMOBILU?!

MUP/printscreen

Vesti

ZVICERU OSVETNICI NA TRAGU, LAŽIRAO JE SVOJU SMRT?! Oprečne vesti o sudbini vođe kavčana, DA LI JE UBIJEN U OVOM AUTOMOBILU?!

Podeli vest

Vest o ubistvu upozorenje "kavačkom vođi" da se skloni, jer su mu "osvetnici" na tragu

 

 

U medijima širom regiona, najviše beogradskim, odjeknula je vest da je ubijen vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer. Međutim, istražni organi Crne Gore nemaju ni zvaničnu ni nezvaničnu informaciju o ovom navodnom ubistvu. 

Prema nezvaničnim informacijama, ova vest je krenula sa tik-tok naloga koji je navodno koristi jedan strani novinar. Sumnja se takođe da je ovaj spin kreiran od strane "škaljarskog klana". Postoji sumnja da je taj nalog lažan i da je u stvari ovo još jedna "igra" u smrtonosnom ratu rivalskih klanova.

Panamski mediji ne potvrđuju vest o ubistvu Zvicera

U medijima Paname, zemlje za koju se navodi da je ubistvo izvršeno, nema objava koje bi potvrdile ovu vest.

Nakon vesti o ubistvu Zvicera, na regionalnim portalima počela je da kruži objava da je teško ranjen i da mu se bore za život.

Foto: printscreen

Da li je ubijeni u ovim kolima Radoje Zvicer?

Nakon toga izašla je vest da su osobe bliske Jovanu Vukotiću stavljale na društvenim mrežama objave u kojima slave  navodno ubistvo, a osobe bliske Zviceru objave kojima navodno šalju poruku da je živ.

Zatim je reagovala porodica Zvicera i putem advokata demantovala navode u medijima.

Advokat koji zastupa Radoja Zvicera oglasio se putem medija i demantovao navode o smrti njegovog klijenta.

- Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ - rekao je sinoć Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Foto: Printscreen

Zvicer i Vukotić
I Zvicer kao i Vukotić dugo u bekstvu

Navodi o ubistvu Radoja Zvicera uzburkali su i onako "uzavrelo" kriminalno podzemlje.

Podsećamo, nedavno je u Turskoj ubijen navodni vođa "škaljarsko klana" Jovan Vukotić. On je, baš kao i Zvicer, dugo bio u bekstvu.

Nadležni organi Turske za to likvidaciju Vukotića sumnjiče osobe bliske "kavačkom klanu", a među uhapšenima je i rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković. Živković se ne dovodi u vezu sa direktnim izvršenjem tog krivičnog dela.

Ipak, kriminolog Božidar Spasić je rekao da je moguće da je Zvicer na  ovaj način upozoren da se skloni sa te lokacije, jer postoje saznanja o tome gde boravi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17