• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

03.10.2022

15:18

TUGA U BAČKOM PETROVCU! Dečak se ugušio u požaru uoči rođendana! OTAC DANAS KOD TUŽIOCA

printscreen facebook

Vesti

TUGA U BAČKOM PETROVCU! Dečak se ugušio u požaru uoči rođendana! OTAC DANAS KOD TUŽIOCA

Podeli vest

Budući da mališan nije imao vidljivih povreda niti opekotina na telu, lekari osnovano sumnjaju da je preminuo usled gušenja. Otac bi danas trebalo da bude saslušan kod tužioca

Dečak (2) iz Bačkog Petrovca koji je nastradao u požaru koji je, kako se sumnja, izazvo uključen šporet koji je otac ostavi, preminuo je uoči svog rođendana.

Kako se saznaje, roditelji preminulog dečaka objavili su 4. oktobra 2020. godine na društvenim mrežama fotografiju nastalu ispred porodilišta. Majka i otac držali su nosilicu u kojoj je bila beba.

Tragedija se dogodila u nedelju oko 11 časova prepodne kada je nesrećnog mališana tetka zatekla bez svesti u prostoriji punoj dima. Odmah je pozvala Hitnu pomoć čiji su lekari pokušavali da reanimiraju mališana na putu do Dečije bolnice u Novom Sadu gde je nažalost ubrzo i preminuo.

Foto: printscreen facebook

ispred porodilišta

Na lice mesta izašla je i vatrogasna jedinica koju su pozvale komšije čim su videle dim i odmah ugasila požar koji je kako se sumnja izazvala šerpa na šporetu u kojoj je ostao da se kuva ručak.

Budući da mališan nije imao vidljivih povreda niti opekotina na telu, lekari osnovano sumnjaju da je preminuo usled gušenja ali je po službenoj dužnosti njegovo telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

S druge strane otac dečaka će danas biti doveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, posle čega će biti poznato da li će eventualno protiv oca biti pokrenut postupak i za koje krivično delo bi se eventualno mogao tereti, piše Kurir.

Mališan se, kako se pretpostavlja ugušio u porodičnoj kući u Ulici Kulpinskoj u Bačkom Petrovcu, kada je vatra buknula jer je na šporet bio uključen, dok je mališan bio sam kići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija