• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

05.10.2022

13:29

ŠOK I NEVERICA! Komšije i prijatelji ne mogu da veruju da je MARKO POČINIO OVAKAV ZLOČIN

printscreen

Vesti

ŠOK I NEVERICA! Komšije i prijatelji ne mogu da veruju da je MARKO POČINIO OVAKAV ZLOČIN

Podeli vest

Marko B. (35) iz Vršca ubio je svoju dvogodišnju ćerku, a zatim izvršio samoubistvo. Komšije iz zgrade u kojoj se dogodila jeziva tragedija kažu da su još uvek u šoku

Kako su komšije objasnile iz stana u kom je Mrko živeo čula se ranije buka ali niko nije mogao da posumnja da će se ovako nešto dogoditi. 

- Iznjamljivao je stan poslednja tri meseca. Kada se Marko doselio već su bili u fazi razvoda. Pre mesec ipo dana ga je majka deteta prijavila za nasilje - rekao je jedan od komšija. 

Foto: Printscreen

Ulaz u zgradu stravičnog zločina

U trenutku dok je naša ekipa bila u zgradi došao je jedan od Markovih prijatelja ili rođak

Strašno. Nemamo pojma šta mu bi - rekao je potreseni čovek.

Kako smo ranije izveštavali, užasna tragedija se dogodila oko 14.20 časova u stanu koji je on iznajmljivao u višespratnici u Ulici Vojnički trg 18.

Njihova beživotna tela zatekla je Markova supruga, a devojčicina majka Suzana. Ona i Marko bili su u procesu razvoda braka.

- Marko i Suzana su predali zahtev za razvod, a devojčica je juče bila kod oca - naveo je ranije  izvor iz istrage.

Nesrećna žena je u stan došla pošto joj je Marko u toku dana slao više poruka i najavljivao šta će uraditi. Kada je stigla, zatekla je jeziv prizor. - rekao je naš sagovornik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija