• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

07.10.2022

14:24

"REKLA SAM SVIMA DA ĆE OVO DA SE DESI!" Majka ubijene Petre iznela svoju stranu priče

Informer

Vesti

"REKLA SAM SVIMA DA ĆE OVO DA SE DESI!" Majka ubijene Petre iznela svoju stranu priče

Podeli vest

Protestna šetnja u Vršcu organizovana je zbog smrti male Petre koju je otac brutalno ubio, a majka je ispričala da želi da se bori, samo joj treba malo snage da dođe sebi

- Sve ću da objasnim, sve ću papire da dam i sve šta sam prošla i koliko se ženi ne veruje. Sve ću da ispričam, ali samo malo snage, jedva izdržavam ovo. Samo da prođe malo vremena. Vidite i da organizujem fondaciju. Borac sam, izdržaću sve, zbog Petre, da spasavam drugu decu i žene - rekla je Suzana i dodala:

Foto: Informer

Majka na protestu ispred Centra za socijalni rad

- Samo malo da skupim snage. Da ne padnem opet u nesvest, da me ne vozi opet Hitna. Jedva se držim na nogama. Sve ću da ispričam, svako ime ću da kažem, svako ko me primio i kome sam pričala. Samo da se drugima ne desi. Nikako ne sme da prođe nekažnjeno. Koliko propusta, koliko neverovanja ženi, još je trebalo na psihijatriju da me spakuju, kao što su ovu ženu. Solidarnost sugrađana? "Puno mi znači, svima hvala". "Rekla sam svima da će ovo da se desi. Rekla sam prvog dana"...

Podsetimo, veliki broj građana okupio se ispred zgrade Centra za socijalni rad u znak protesta zbog propusta u radu ove institcuije zbog koje je nastradala nevina devojčica.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 1 godinu

Podrška, od srca.. Petrice, andjele, pocivaj u miru.. Saucesce...

Tužilac

pre 1 godinu

Svima koji su bili na bilo koji način uključeni u ovu tragičnu priču, pre svega u tom centru za socijalni rad, momentalno dati OTKAZ i doživotno zabraniti rad na sličnim poslovima, neka idu da čiste ulice jer za bolje nisu. Takođe podneti i krivične prijave za nemar u radu koji je rezultirao tragedijom i odgovorne kazniti ZATVORSKIM kaznama. Samo tako će se poslati poruka ostalim zaposlenim u ostalim centrima u Srbiji da više nema guranja pod tepih i prikrivanja. Ruku na srce, na osnovu brojnih afera i tragičnih događaja jasno je i očigledno da je ista situacija u gotovo svim CSR

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija