• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

11.10.2022

10:21

JEDNOM SE DESI! Vozač koji je izazvao tragediju na Pančevcu za 10 godina, IMAO 60 SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA?!

Informer

Vesti

JEDNOM SE DESI! Vozač koji je izazvao tragediju na Pančevcu za 10 godina, IMAO 60 SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA?!

Podeli vest

Goran R. (56) vozač automobila koji je sinoć zajedno sa dvoje putnika nastradao na Pančevcu za deset godina imao je, navodno 60 saobraćajnih prekršaja, saznaje Informer

Kako smo nezvanično saznali njemu je ove godine izdata i mera zabrane upravljanja vozilom. 

- Vozač koji je nastradao za dest godina napravio je oko 60 saobraćajnih prekršaja. Iz tog razloga mu je najverovatnije prilikom poslednjeg prekršaja i izdata mera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od osam meseci, koju on nažalost nije poštovao - rekao je Izvor Informera.  

Foto: Informer

 

Kako smo ranije izveštavali jeziva saobraćajna nesreća dogodila se sinoć kada je automobil koji se kretao iz smera Pančeva ka Beogradu, kojim je kako se sumnja upravljao Goran R. sleteo s puta i udario u banderu. 

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na licui mesta život je izgubio Goran R. i dvoje Svetlana P. (56) i Slobodan T. (48), dok je treći putnik u vozilu T.P. (58) teško povređen.

U bolnicu je sa teškim telesnim povredama primljen je muškarac kome su konstatovane povrede pluća i vratnog pršljena.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
georgpk

pre 1 godinu

SVEDOK SAM CESTO SAOBRACAJNE ANARHIJE U BORCI...PRE NEDELJU DANA BELI BMV NS.436 ...JE PRELAZIO IZ TRAKE U TRAKU ,IZLAZIO, SVADJAO SE SA VOZACIMA,ULAZIO NA CRVENO...ISPRECIO MU SE JEDAN DZIP I STA JE BILO DALJE NEZNAM,ALI TAJ VOZAC JE SULUD

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija