• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

11.10.2022

19:52

JEZIVO, LEŠ MISTERIOZNOG MUŠKARCA U BUNARU VIŠE OD DESET DANA! Policija u čudu, niko od meštana nije nestao, ODAKLE SE TELO STVORILO?!

Vesti

JEZIVO, LEŠ MISTERIOZNOG MUŠKARCA U BUNARU VIŠE OD DESET DANA! Policija u čudu, niko od meštana nije nestao, ODAKLE SE TELO STVORILO?!

Podeli vest

U ataru sela Stari Trstenik , na njivi u bunaru pored magistralnog puta Kruševac –Trstenik , u ponedeljak u predvečerje pronađeno je telo muškarca u fazi raspadanja

Zamenik Višeg javnog tužioca u Kruševcu Dragana Užarević je za Informer potvrdila da je leš NN muškarca pronadjen u 17 časova u bunaru u selu Stari Trstenik i da je prosleđen na obdukcijuu, koja je odmah danas izvršena, ali se čeka na zvaničan nalaz veštaka, kao i na rezultate istrage koja je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon današnje obdukcije zaključeno je da je lice staro između 65 i 70 godina, kao i da se telo nalazilo u vodi poslednjih desetak dana. Identitet još uvek nije utvrđen, a pretpostavlja se da je smrt nastupila usled prestanka rada srca.

Za sada još uvek nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja, ali nezvanično saznajemo da policija i tužilaštvo pretpostavljaju da je smrt nastupila kao posledica samoubistva ili zadesa.

Istraga o ovom događaju i identifikacija leša su u toku.

Selo Stari Trstenik, inače, nalazi se odmah pored magistralnog puta Kruševac - Trstenik,neposredno pored sela Stopanje i ovim pravcem treba da prodje autoput Moravski koridor.

Kako se radi o nepoznatom muškarcu, pronađenom u fazi raspadanja u bunaru, moguće je da je slučajni prolaznik upao u napušteni bunar.

U Starom Trsteniku, Nije poznato da je neko od meštana nestao, pa nije ni prijavljivan slučaj portage za nestalim čovekom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija